Herjet mot Galaxy

Marcus Rashford stjal showet da Romelu Lukaku fikk sine første minutter i 5-2-seieren mot LA Galaxy natt til søndag.

Med til sammen sju mål kunne ingen klage på underholdningsverdien i det som ble en innholdsrik åpning av Uniteds sommerturné i California natt til søndag.

Manchester United fikk en drømmestart signert Marcus Rashford. 19-åringen straffet Los Angeles Galaxy hardt da amerikanerne mistet ballen på egen banehalvdel ved to anledninger i løpet av de første 20 minuttene. Deretter avsluttet Marouane Fellaini et vakkert United-angrep i det 26. minutt og sørget for en komfortabel 3-0-ledelse til pause.

José Mourinho byttet som ventet hele laget i pausen og viste fram Romelu Lukaku og Victor Lindelöf til United-fansen for første gang.

Uniteds nye nummer ni innledet omgangen med to store sjanser, uten at noen av dem endte med scoring. Spesielt den første, der han ble spilt alene med keeper etter at Paul Pogba vant ballen høyt i banen, burde endt med nettkjenning.

To sene scoringer av tidligere Barcelona- og Tottenham-spiller Giovani dos Santos gjorde imidlertid at lagene i andre omgang scoret to ganger hver.

Et United-lag som for anledningen eksperimenterte med en trebackslinje ble aldri satt på de store prøvene av Galaxy og hadde fullstendig kontroll på kampen i 80 minutter.

Av spillerne som markerte seg med positivt fortegn må naturligvis tomålsscorer Rashford nevnes, mens resten av laget jevnt over leverte godkjente forestillinger.

De to forsvarsrekkene virket komfortable med sitt nye system, kaptein Michael Carrick styrte midtbanen i sine 45 minutter, mens Anthony Martial og Henrikh Mkhitaryan truet med fart og gode kombinasjoner etter hvilen.

LES FULLSTENDIG KAMPREFERAT I VINDUET NEDENFOR!

Manchester United – LA Galaxy 5-2

StubHub Center (Los Angeles), treningskamp.

Mål: 1-0 Marcus Rashford (2), 2-0 Rashford (20), 3-0 Marouane Fellaini (26), 4-0 Henrikh Mkhitaryan (67), 5-0 Anthony Martial (72), 5-1 Giovani dos Santos (79), 5-2 Dos Santos (88).

Manchester United (1. omgang): De Gea, Jones, Smalling, Blind, Valencia, Herrera, Carrick, Fellaini, Lingard, Mata, Rashford.

Manchester United (2. omgang): J. Pereira, Darmian, Tuanzebe, Bailly, Lindelöf, Fosu-Mensah (Mitchell 85), Pogba, A. Pereira, Mkhitaryan, Martial, Lukaku.

LA Galaxy: Kempin (Rowe 46), Smith, Steres (Romney 46), Arellano (Van Damme 46), Diallo (Cole 46), Jamieson IV (Boateng 46), Garcia (Jones 60), Villarreal (Joao Pedro 46), Mendiola (Dos Santos 46), Lassiter (Alessandrini 61), McInerney (McBean 46).

HAR DU PROBLEMER MED LIVE-VINDUET NEDENFOR? PRØV DENNE LINKEN!