Ryktesaker, uke 5

, ,

Denne mannen skal ha forlenget med Sporting Lisboa.

Forrige ukes rykter

Mandagens og tirsdagens (DLD) rykter

Søndag 5. februar:

13.15: Vi sier det med en eneste gang; dette virker utrolig useriøst. Det til tross, vi nevner det.

Arsene Wenger skal følge godt med på Michael Carricks situasjon i Manchester United, hvis vi skal tro rapportene til MEN og The Sun.

Det går på alder, kontrakt og Mourinho, for å oppsummere det hele.

Vel, vi har problemer med å se Carrick gå til Arsenal etter denne sesongen, og det velger vi å tro at spilleren også har.

09.30: Gelson Martins har vært nevnt før, og vil etter alle solemerker nevnes igjen. Nå melder Sport Mediaset (gjengitt av MEN) at den spennende 22-åringen har signert en ny kontrakt med Sporting Lisbon, hvor utkjøpsklausulen ble fryktelig mye dyrere. Det snakkes om £52 millioner.

De fem målene og ni assistene hans så langt denne sesongen kan ha noe med det å gjøre.

For de som ikke kjenner så godt til Martins, så er han en lynhurtig vingspiller – som så klart blir sammenlignet med landsmannen Ronaldo.

En frekk avslutning, men er den £52 millioner frekk?

Lørdag 4. februar:

11.40: Det er vel få som elsker Manchester United mer enn det Patrice Evra gjør, og da det ble klart at den rutinerte venstrebacken ønsket nye utfordringer i januar, var det mange som trodde at United ville bli destinasjonen.

Sånn ble det ikke, men franskmannen har snakket med Sky Italia (gjengitt av MEN) og kan fortelle at han hadde samtaler med José Mourinho.

– Jeg var veldig nærme et comeback, og jeg snakket med Mourinho. Dessverre var det en person, som jeg ikke ønsker å navngi, som ikke likte tanken på at jeg skulle komme tilbake. Da jeg innså at United ikke ville gjøre alt i sin makt for  å signere meg, ba jeg agenten min om å se mot andre klubber.

Fredag 3. februar:

08.00: Spanske Marca skriver fredag at Jose Mourinho IKKE har bedt United om å kjøpe Antoine Griezmann. Det skal være Ed Woodward som er spesielt gira på spilleren, mens Mourinho, selv om han har sansen for franskmannen, er redd for hva kjøpet eventuelt gir ham til å kjøpe de spillerne han selv vil ha for å pusle ferdig United-puslespillet sitt, samtidig som han er usikker på hvordan Griezmann vil passe inn i systemet. Uansett, hvis dere ikke har skjønt det til nå – dette er ikke siste gangen dere leser om Griezmann og United denne våren.

07.50: Independent melder at det mulige kjøpet av Antoine Griezmann til sommeren krever at United også kvitter seg med spillere. De nevner at Wayne Rooney kommer til å få en ærefull avskjedd, men legger til at spillere som Ashley Young, Marouane Fellaini og fort også Anthony Martial sendes ut av klubben da.

07.40: Daily Mail mener at United til sommeren kommer til å legge 130 millioner pund på bordet for å sikre seg Atletico Madrids Antoine Griezmann og Benficas Victor Lindelöf. Griezmanns utkjøpsklausul er 86 millioner pund, mens svenske Lindelöf vil koste om lag 43 millioner pund. Sistnevnte skal, ifølge Mourinho, være en klar forsterkning av stoppersituasjonen, selv om Phil Jones og Marcos Rojo har gjort jobben bra de siste månedene.

07.25: Lønnskutt i vente for Michael Carrick? I alle fall hvis The Sun har rett. Avisa skriver nemlig at Uniteds midtbaneveteran tilbys ny ettårskontrakt, men kun hvis han godtar et lønnskutt. Carrick tjener om lag 130.000 pund i uka nå, og United ønsker at han godtar et lønnsforslag som gir ham cirka 70.000 i uka videre. Avisa skriver at Mourinho er en beundrer av Carrick og at 35-åringen ønsker å bli. Det bør i så fall være et godt utgangspunkt for å lande en avtale.

07.20: Mer Portugal. O Jogo melder at Benfica har betalt svenske Vesterås slik at den svenske klubben nå ikke trenger å være en del av videre eventuelle forhandlinger rundt Victor Lindelöf.

Torsdag 2. februar:

22.00: Here we go again…United og Benfica er enige om overgangssummen for høyreback Nelson Semedo, melder portugisiske Noticias Ao Minuto ifølge Sport Witness. Summen som nevnes er 35 millioner pund, så får den som vil det tro på det. Sport Witness understreker imidlertid at kilden ikke er blant de mest aktive på ryktefronten, og at de har hatt rett før. 23 år gamle Semedo har også 1 A-landskamp.

10.15: «Antoine Griezmann er enig i de personlige betingelsene som vil føre ham til Manchester United i sommer». Det skriver The Independent torsdag morgen, og legger til at franskmannens ankomst trolig betyr slutten på Wayne Rooneys Old Trafford-karriere.
Det understrekes imidlertid at det fortsatt gjenstår å bli enig med Atlético Madrid om en overgangssum.
ESPN, derimot, er ikke like overbevist om sannhetsgehalten i det ovenstående. De hevder nemlig at en kilde innad i United-systemet benekter rapporten om prinsipiell enighet med Griezmann.

10.00: Mino Raiola, Zlatan Ibrahimovic (og en hel rekke andres) mer eller mindre beryktede agent, gjør sitt beste for å fyre opp i peisen.
I flere medier, deriblant The Independent, siteres han på at Zlatan «elsker Napoli», og at det kan godt hende at han skriver under for dem heller enn å signere en ny kontrakt med Manchester United.
– Han har alltid vært forelsket i Napoli og lidenskapen blant napolitanerne, og denne lidenskapen tiltrekker ham. Jeg vet at De Laurentiis (Napoli-presidenten) kjenner ham, og med Zlatan vet man aldri hva som skjer, sier Raiola.

På forsiden nå:

Hjemmedrakt 2017/18 - MUSCS Nettbutikk
Tredjedrakt 2017/18 - MUSCS Nettbutikk