Solskjærs kvadruppel

Forrige gang vi spilte kamp den 4. desember, så var Everton motstander. Dette var i 2013, da Moyes’ United tapte 0-1 på Old Trafford, noe som selvsagt var ekstra vondt siden Moyes kom til oss fra nettopp Everton.

Det er jo ikkje så hyggelig å mimre om, men heldigvis har vi også møtt Everton på denne datoen ved en annen anledning, nemlig i 1999. Solskjær var allerede folkehelt i Manchester etter hendelsene noen måneder tidligere, og mot Everton stjal han overskriftene igjen.

Francis Jeffers, stortalentet som senere sluknet helt, ga Everton ledelsen, men før pause hadde Denis Irwin (straffespark), og to Solskjær-mål snudd kampen fullstendig for United.

Etter et kvarter av den andre omgangen hadde Solskjær scoret ytterligere to mål, og kampen endte med Kristiansund-gutten som firemålsscorer og United som vinnere av kampen etter å ha smadret Everton 5-1.

Det som skal til mot Everton på denne datoen er forhåpentligvis å ha en skandinav på topp. Utfordringen er sendt til Zlatan Ibrahimovic.