Solid sesongavslutning

United-juniorene avsluttet 2011/12-sesongen med å snu 0-1 til 2-1 hjemme mot Stoke.

Tom Lawrence har slitt lenge med skader denne sesongen, men på siste dag sørget han for å avslutte med stil etter å ha senket Stoke med sine to scoringer.

United var best, og før åpningsmålet hadde treverket blitt truffet hele tre ganger. Det var allikevel Stoke som tok ledelsen da Karim Rossi hamret ballen inn i nettaket tidlig i andre omgang.

Kun to minutter senere var samme mann frampå igjen – denne gangen gjorde Lawrence (bilde til høyre) alt selv. Et fantastisk løp ble rundet av med en solid avslutning, og dermed ble kampen snudd.

2-1-seieren betyr at United nå har vunnet sesongens to siste kamper etter en lang og trist periode i ligaen uten seier som strakk seg helt fra november til mars.

Manchester United U18 – Stoke U18 2-1 (0-0)

0-1 Karim Rossi (54)1-1 Tom Lawrence (63)2-1 Lawrence (65)

United: Pierluigi Gollini; Liam Grimshaw, Tyler Blackett, Luke McCullough, James; Mats Møller Dæhli, Ben Pearson, Andreas Pereira, Tom Lawrence (Joe Rothwell 84), Gyliano van Velzen; James Wilson (Sam Byrne 64).

Ubenyttede innbyttere: Joe Coll, Charni Ekangamene, Nick Ioannou.