Slik spilte de utlånte

Lite å juble for også blant de utlånte.

Uniteds førstelag gikk på et 1-2-tap borte mot Sunderland lørdag kveld, og fjerdeplassen ser vanskeligere og vanskeligere ut.

Men Uniteds utlånte var også i aksjon. Hvertfall noen få av dem.

For det var langt fra alle som fikk plass i sine respektive lags tropper denne helgen. Verken Tyler Blackett (Celtic), James Wilson (Brighton and Hove Albion), Victor Valdés eller Nick Powell (Hull City) var med sine lag. Kieran O’Hara (Morecambe) satt på benken hele kampen.

Gillingham 2–1 Barnsley (Ashley Fletcher)

Fletcher kom inn etter en drøy time spilt da Barnsley gjestet Gillingham lørdag kveld, og det skjedde umiddelbart saker og ting da han kom innpå.

Men ikke nødvendigvis på grunn av han. Ett minutt senere scoret Barnsley, før Gillingham gikk opp til 2-1 to minutter senere.

Fletcher noterte seg ikke for noe annet enn et frispark og et skuddforsøk som gikk utenfor mål.

Barnsley ligger nå på 11. plass på tabellen, og tapte altså noe forventet mot Gillingham, som etter lørdagens seier ligger på andreplass.

Bradford Park Avenue 0–0 Stockport County (Dean Henderson)

Stockport, som nå ligger på 14. plass på Conference North-tabellen, spilte 0-0 mot Bradford Park Avenue lørdag, og Uniteds Dean Henderson sto i Stockport-buret hele kampen.

Henderson gjorde en rekke heroiske redninger for å unngå tap, men det holdt dessverre ikke til seier for unggutten.

Neste helg venter Brackley Town på bortebane.