Skaffet straffe for Ronaldo

Men seieren satt langt inne for Hernández’ Real Madrid mot Ludogorets.

En ørliten overraskelse må det sies å ha vært at Ludogorets tok ledelsen 1-0 mot Real Madrid. Mot selveste Real Madrid!

Men det gjorde de altså, og det var Marcelinho som scoret. Real Madrid, som hadde United-lånesoldat Javier Hernández med fra start denne gangen, måtte altså jage, noe som neppe var helt en del av den opprinnelige kampplanen.

En Ludogorets-forsvarer brukte i overkant mye armer på Hernández i eget straffefelt, og dermed fikk ex-red Cristiano Ronaldo sjansen fra straffemerket. Den muligheten kastet han bort, og da han noen få minutter senere fikk et mål annullert så virket det ikke som en av Ronaldos beste dager.

Real Madrid CF v Cordoba CF - La Liga
SCORET SELVSAGT: Cristiano Ronaldo.

Men selvsagt scoret portugiseren. Etter å ha blitt felt selv fikk han en ny mulighet fra ellevemeteren, og denne gangen havnet ballen i nettet.

Hernández ble byttet ut i det 67. minutt, og Real Madrid gikk ikke i ledelsen før ti minutter etter dette, da Hernández-erstatter Karim Benzema satte inn 2-1. Det ble også sluttresultatet.

I en annen kamp i samme gruppe vant Basel 1-0 på hjemmebane mot Liverpool.