Sjokktap for unggutta

Kieran McKennas menn tapte serieåpningen mot West Bromwich.

Uniteds U18-lag fikk ingen god start på 2017-18-sesongen. Unggutta tapte 4-2 mot West Bromwich, etter å ha ligget under med tre mål til pause.

De røde djevlene hadde mye ball innledningsvis, og var nære ved å ta ledelsen, både etter en heading fra Nishan Burkhart og da kaptein Angel Gomez avsluttet over mål.

Isteden avgjorde vertene kampen i løpet av 14 minutter. Tre scoringer fra henholdsvis Kieron Holsgrove, Morgan Rogers og Jamie Soule sørget for at United fikk en fryktelig vanskelig oppgave etter pause.

I motsetning til A-laget, som var dødelig effektive mot Swansea, sløste nemlig unggutta med sjansene, spesielt før pause.

Sjansesløsing

Andre omgang var ikke veldig ulik den første. De røde djevlene hadde mye ball, men igjen var det vertene som fant nettmaskene, denne gang ved Mylo Hall etter 63 minutter spill.

Til tross for 0-4 i sekken, gikk ikke piffen helt ut av McKennas menn. Eller kanskje det var WBA som tok foten litt av gasspedalen?

Uansett, United fortsatte å presse, og fikk betalt for det åtte minutter senere. Burkhart fikk straffe etter en felling, og Aidan Barlow utnyttet muligheten fra 11 meter.

Like før slutt fant Milan Baars nettmaskene, og pyntet dermed litt på resultatet.

Dessverre ble det kun med de to scoringene, og United tapte dermed serieåpningen med 2-4 i Birmingham.

WBA 4-2 (3-0) United

U18 Premier League
Birmingham Road
19. aug. 2017

25. min.: 1-0 Holsgrove
33. min.: 2-0 Rogers
39. min.: 3-0 Soule
63. min.: 4-0 Hall
71. min.: 4-1 Barlow (str.)
89. min.: 4-2 Baars

United: Alex Foticek; Ethan Laird, Luca Ercolani, Jake Barrett (Millen Baars, 46 min.), Lee O’Connor; Aiden Barlow, Ethan Galbraith (Dylan Levitt, 85 min.) James Garner, Brandon Williams (D’Mani Mellor, 85, min.); Angel Gomes, Nishan Burkart
Uben. innb.: James Thompson og D’Shon Bernard.