Uavgjort for reservene

LIVE: United-reservene spilte 1-1 mot Tottenham i London. Vi fulgte kampen live.

Manchester Uniteds reservelag dro til London som klare favoritter, men måtte nøye seg med ett poeng på bortebane i Enfield.

Tottenham hadde før kampen tapt sine fem siste oppgjør, men bet godt fra seg på hjemmebane mot de røde djevlene.

De yppet seg gjentatte ganger i åpningen av kampen, og det var helt mot spillets gang at United tok ledelsen etter snaue 20 minutters spill.

Scoringen var det imidlertid ingenting å si på. Sean Goss har vært ute med skade i lang tid, men slo en fantastisk langpasning i beina på Riley, som på nydeligvis dro av en spiller og sendte ballen kontant i mål.

Resten av omgangen dominerer United. Goss storspiller, og det er svært vanskelig å se at unggutten hadde vært ute i lang tid. Lengre fremme i banen er Willock frampå ved flere anledninger, men det i mot spillets gang utlikner Tottenham ved Harrisen etter en drøy halvtime.

Til pause står det 1-1, noe som er ganske greit i og med at begge lagene hadde hver sin periode av omgangen der de dominerte.

I andre omgang er imidlertid Tottenham det beste laget. De skaper flere farlige sjanser, men klarer aldri å score det avgjørende målet.

Dermed ender det 1-1 – et resultat Warren Joyce sine menn bør si seg greit fornøyd med.

Tottenham 1-1 (1-1) United

Premier League 2
Hotspur Way, 28. okt. 2016, kl. 13.00

20. min.: 0-1 Riley (Goss)
31. min.: 1-1 Harrison

United: Dean Henderson, Ro-Shaun Williams, Axel Tuanzebe, Regan Poole, Joe Riley, Sean Goss (Tosin Kehinde, 77.), Devonte Redmond, Matt Olosunde (Tyrrell Warren, 88.), Josh Harrop (Demetri Mitchell, 58.), Sadiq El Fitouri, Matt Willock.

Uben.innb.: Kieran O’Hara, Charlie Scott.

SLUTT: Det ender 1-1 i London. Begge lag med sine sjanser, så helt greit at det ender med ett poeng til hvert av lagene. United best i første omgang, etter pause styrer Spurs mye av det som skjer.
82:
Nytt United-bytte – Warren kommer inn for Olosunde. Tiden begynner å renne ut hvis det skal bli mer enn ett poeng hjem til Manchester.
79:
Gult kort til Tottenhams Pritchard. Alt for sent inne i en takling.
76:
Sean Goss blir tatt av. Har gjort sakene sin bra, spesielt i første omgang. Blitt litt mer usynlig i andre. Blir erstattet av Kehinde.

67: Kjempesjanse til Tottenham, som kommer løs på høyresiden, men flott redning av Henderson. Returen ender opp hos Georgiu, som faller og vil ha straffe, men får gult kort for filming isteden. Like etter får Harrison en ny sjanse, men igjen redder United-forsvaret unna i siste sekund.
58:
Tett og jevnt i London. Dette kan gå begge veier.
51:
Rolig start på andre omgang. Goss feide akkurat en ball langt til side for mål. Pasningene hans har derimot vært prima vare til nå i kampen.
46:
Andre omgang er i gang!

PAUSE: Tottenham startet best, men United har tatt mer og mer over kampen. 1-1 til pause er et ganske rettferdig resultat. Sean Goss er tilbake fra skade, og har vært svært solid i de første 45, blant annet med en fantastisk assist til Riley på 1-0.
42:
United har vært det beste laget etter Tottenhams scoring.
39:
Willock er på farten igjen. Fint spill av Olosunde på høyrekanten som får den inn til Willock i boksen, men fra kloss hold blir skuddet blokkert. Nære!
34:
Willock har vært god for United hittil i kampen. Kommer på flere fine raid. Det siste av dem resulterer i en corner, som ender opp hos Goss utenfor feltet, men dagens comeback-kid smeller den utenfor.

30: MÅL 1-1: Tottenham utlikner, og det er ikke ufortjent. United blokkerer et skudd fra utsiden av 16-meteren, men Harrison er frampå på returen, og klinker inn 1-1. Henderson ligger allerede nede fra det første skuddet, og er sjanseløs.
27:
Lite som har skjedd siden scoringen. United har brukbar kontroll.
19: MÅL 0-1:
United tar ledelsen. Fantastisk langpasning fra Goss til Riley, som drar av en mann og avslutter kontrollert i mål. Mot spillets gang, men hvem bryr seg om det?
16: Gult kort til Josh Harrop. Kommer alt for sent inn i en takling.
14: Hjemmelaget med en brukbar mulighet. Harrison tar seg forbi tre spillere på høyrekanten og legger inn langs bakken, men United får den unna i tide.
10: Spurs presser høyt, og United har ikke klart å komme skikkelig i gang i London.
4: Tottenham har vært det beste laget i starten av kampen, men ingen store sjanser ennå.
1: Kampen er igang.

Dette skrev vi før kampen:

Warren Joyce og Uniteds reservelag møter Tottenham borte fredag, i det som kan bli Joyce sin siste kamp som trener for laget.

Han er nemlig en av de heteste kandidatene til å ta over jobben som Wigan-manager, selv om Sky Sports i går kveld rapporterte at Wigan ikke hadde tatt kontakt ennå.

På mandag vant laget 1-0 mot Arsenal etter at en tidlig scoring av Ro-Shaun Williams ble utslagsgivende. Forrige uke ble det 1-1 mot Liverpool etter straffemål fra Josh Harrop.

Selv om laget vant mot Arsenal, var det mye å jobbe med for Joyce og hans menn.

– Vi var svake når vi hadde ballen. Vi hadde fire eller fem sjanser, men burde gjort det bedre. Det var mye positivt å ta med videre, men jeg vil ha litt mer ro og at vi skal bli bedre når vi har possession, sier Joyce, til MUTV.

Reservene ligger på en 6. plass før oppgjøret i London, seks poeng bak Everton, og seks foran Tottenham som ligger på jumboplassen, og har tapt sine fem siste kamper.

– Vi vant ligaen i fjor og ønsker å være oppe i toppen igjen, sier forsvarsspilleren Joe Riley til MUTV.

United er store favoritter fredag formiddag. Sean Goss er også tilbake fra et langvarig skadeavbrekk og går rett inn i startoppstillingen.

Kampen sendes på MUTV, som du kan få se via Tv2 Sumo.