Braktap for Bébé

Mens Zaha og hans Cardiff spilte uavgjort. Les hvordan det gikk med de utlånte her.

Fredag:

Blackburn 0 – 0 Yeovil

Michael Keane spiller forsvar for hjemmelaget, og kommer til å måtte bryne seg på Tom Lawrence, som spiller offensivt for Yeovil. Bortelaget lå helt sist i Championship, og var despereate etter poeng, med bare tre kamper igjen å spille etter denne kampen.

Etter en rolig førsteomgang der hjemmelaget dominerte banespillet, kom Yeovil mer med i andre omgang. Lawrence kom seg til flere skuddmuligheter, men skuddene ble enten blokkert, eller så endte de utenfor målet, og kampen endte 0-0.

Huddersfield 1 – 1 Brighton

Jesse Lingard spilte fra start for bortelaget. En seier ville vært gull verdt i kampen om play off-plass i Championship, og mot Huddersfield som ikke hadde vunnet på ni kamper, var alt annet enn tre poeng for dårlig. Brighton lå på 7. plass, mens de to lagene som lå over dem på tabellen spilte mot hverandre denne fredagskvelden.

Huddersfield to ledelsen etter bare seks minutter, og Lingard og resten av laget hans slet med å skape målsjanser for å komme tilbake i kampen. Lingards offensive bidrag var få, og lagets første skudd på mål, kom i det 83. minutt, da Bruno utlignet til 1-1, som også ble sluttresultatet.

Wigan 3 – 0 Reading

Nick Powell ble plassert på benken fra start til denne viktige kampen. En seier vil så godt som sikre play off for Wigan. For Powells del startet ikke kampen før i det 72. minutt, da han ble byttet inn for Waghorn. Wigan ledet allerede 3-0 på det tidspunktet, og det skjedde lite spennende utpå banen i løpet av de 20 minuttene Powell fikk.

Charlton 0 – 0 Bolton

Davide Petrucci er lånt ut til hjemmelaget. Charlton var langt fra sikret plass i neste års Championship, og med fire kamper igjen av sesongen, var det bare to poeng ned til nedrykksstreken. Petrucci startet på benken, og selv om laget jaget scoring i en kamp som til slutt endte 0-0, fikk ikke Petrucci sjansen til å komme innpå.

Doncaster 0 – 2 Derby

Sam Johnstone er utlånt til hjemmelaget, og selv om de møtte laget som ligger helt oppe på tredjeplass på tabellen, holdt de lenge følge denne fredagskvelden. Johnstone ble ikke satt på noen store prøver de første 40 minuttene, men da Derby først kom seg til en sjanse, var de dødelig effektive, og keeperen klarte ikke å hindre et skudd som snek seg inn nede i hjørnet.

I andre omgang var gjestene oftere frempå, og Johnstone gjorde flere gode redninger før han igjen måtte kapitulere. Et innlegg fra høyre ble ekspert i mål fra kloss hold fra Chris Martin. Igjen var Johnstone sjanseløs. Rett før slutt prøvde en Derby-spiller å lobbe ballen over United-keeperen fra 25 meters hold, men Johnstone var raskt tilbake, og klarte å lure ballen over tverrliggeren.

Lørdag:

Leicester 1 – 0 Queens Park Rangers

Will Keane satt på benken for gjestene gjennom hele kampen.

Nottingham Forest 1 – 0 Birmingham City

Tyler Blackett, Tom Thorpe og Federico Macheda er alle lånt ut til klubben, men det var bare Thorpe som fikk tillit fra start, mens Macheda startet på benken og kom inn etter en time spilt.

Thorpe fikk nesten en målgivende da han fant Nikola Zigic med et nydelig innlegg. Dessverre for bortelaget ble headingen reddet. Han sendte også Macheda igjennom 12 minutter før slutt, men italieneren var i offside. Macheda satte ballen i nota for bortelaget også, men målet ble annullert på grunn av feilkast av Tom Thorpe.

Kampens eneste mål kom ved Matt Derbyshire etter bare ett minutt spilt.

Cardiff 1 –1  Stoke

Wilfried Zaha startet på benken for hjemmelaget som desperat kjempet for tre svært viktige poeng.

Like før pause ble Stoke tildelt en noe kontroversiell straffe som gjesten scoret på. Men bare etter fem minutter i andre omgang var det Cardiff sin tur. Hjemmelaget fikk en straffe og Whittingham scoret og reddet poeng for waliserne.

Zaha kom innpå i det 60. minuttet uten å skape noe spesielt.

Det kunne ha endt verre for Zaha og Cardiff. Ettersom at Fulham tapte, har de to samme poengsum, men Cardiff ligger rett over dem på tabellen med en bedre målforskjell, og med én kamp mer spilt, har de to poeng mindre enn Norwich som foreløpig sitter på sikker grunn.

Paços de Ferreira 0 – 5 Nacional

Bébé som i det siste har levert en rekke god kamper startet som forventet mot Nacional lørdag ettermiddag.

Pacos de Ferreira er i likhet med Cardiff desperate etter poeng i og med at de ligger på nest sisteplass på tabellen, men et 0-5-tap var nok ikke akkurat det de ønsket seg.

Fiorentina 0 – 1 Roma

Andersons utlån til Fiorentina har ikke gått helt som han håpet, og mot Roma ble brasilianeren sittende på benken gjennom hele kampen.