Seieren glapp i sluttsekundene

Aidan Barlow så ut til å ha sikret tre poeng med to nydelige mål, men seieren glapp for Kieran McKennas gutter.

Innbytter Aidan Barlow så ut til å bli den store helten da han snudde 0-1 til 2-1 for Uniteds U18-gutter mot Liverpool.
Men så utlignetgjestene i sluttminuttet og dermed endte det 2-2 på J.Davidson Stadium i Altrincham.

Manchester United 2–2 (0-1) Liverpool

U18 Merit Group A Premier League
J. Davidson Stadium, 10. mars 2017, kl. 20.00

20. min.: 0-1 Glen McAuley
79. min.: 1-1 Aidan Barlow
84. min.: 2-1 Barlow
90. min.: 2-2 Luis Longstaff

United: Max Johnstone, George Tanner, Lee O´Connor, Tyrrell Warren, Max Dunne (Angel Gomes, 46.), Callum Whelan, Indy Boonen, Ethan Hamilton, Nishan Burkart (Zak Dearnley, 66.), DJ Buffonge (Aidan Barlow, 66.), Josh Bohui

Gemyttene i kok

United gikk offensivt og særlig DJ Buffonge virket frisk i starten for United.

Sett denne?: Mourinho gir en ung ballgutt en opplevelse han aldri vil glemme

Det var likevel gjestene fra Liverpool som tok ledelsen da Liam Millars innlegg fant Glen McAuley som overlistet Max Johnstone i United-målet.

Ikke lenge etter kom gemyttene skikkelig i kok. Uniteds Indy Boonen ble stygt taklet av Liverpools Adam Lewis som ble sendt i dusjen med rødt kort.

Begge lags spillere var involvert i håndgemeng, men Liverpool holdt på ledelsen til pause med ti mann.

I pausen benyttet Kieran McKenna anledningen til å ta ut forsvarsspiller Max Dunne og sette inn Angel Gomes. United benyttet det tallmessige overtaket til å styre det meste av 2. omgang og kun en opplagt Kelleher i Liverpool-målet forhindret United-mål.

Stjernetreff

Men til slutt måtte Liverpools sisteskanse gi tapt for Barlow. Ikke bare en, men to ganger. Først utlignet Barlow i det 79. minuttt med et velplassert skudd, før samme mann fikk drømmetreff på et langskudd som suste inn i nettmaskene bare fem minutter senere.

Det så ut til å ha avgjort kampen, men i siste minutt av ordinær tid havnet ballen hos Liverpools Luis Longstaff som scoret fra kort hold.

Dermed ble det 2-2 i en underholdende og temperamentsfull affære, der United var uhyre nær ved å ta alle tre poengene.