Får han sin debut på søndag?

U23: Vant 2-0 over Sparta Praha

Nicky Butts menn vant sin andre kamp i Premier League International Cup.

Josh Harrop og Devonte Redmond sørget for seieren med hver sin scoring i hver sin omgang.

Det tok ikke mer enn 20 minutter før Matthew Willock spilte Harrop fri med en nydelig stikkpasning. Harrop tok ballen med seg og fintet ut målvakt Patrik Storc, før han satte ballen i åpent mål.

Etter 55 minutter dro Demetri Mitchell seg fri på venstrekanten før han la inn til Redmond som sendte ballen i mål mellom beina og under Storc.

I Gruppe B gruppe hadde Middlesborough før Uniteds møte med Sparta Praha inntatt lederposisjonen med full pott etter 1-0-seire over de to utenlandske innslagene, Sparta Praha og Villareal.

United, som nå har spilt to kamper, leder nå tabellen med ett mål bedre målforskjell enn Middlesborough.

Neste torsdag, 22. desember, venter Middlesborough til avgjørende kamp om gruppeseieren.

Det er første gang United-reservene er involvert i denne turneringen, som er inne i sin tredje sesong og består av 24 klubber, fordelt på seks grupper. Hver gruppe består av to engelske og to kontinentale klubber.
United stiller i Gruppe B sammen med Middlesbrough, regjerende mester Villarreal og kveldens gjester fra den tsjekkiske hovedstaden.

Turneringsformatet består av en enkeltserie, hvor de seks gruppevinnerne samt de to beste toerne går videre til kvartfinaler.

Tabellen:

unspecified-16

United 2-0 (1-0) Sparta Praha

Premier League International Cup
Leigh Sports Village, 15. des. 2016, kl. 20.00

21. min.: 1-0 Harrop
55. min.: 2-0 Redmond

United: Kieran O’Hara; Matt Olosunde (Sadiq El Fitouri ’78), Axel Tuanzebe, Regan Poole, Demetri Mitchell; Matt Willock, Sean Goss; Josh Harrop, Scott McTominay, Tosin Kehinde (Callum Gribbin ’67); Devonte Redmond (Charlie Scott ’67).
Uben.innb.: Max Johnstone, Josh Doughty, DJ Buffonge, Tyrrell Warren.

Sparta Praha: Štorc – Dudl, Köstl, Burda, Kadlec Milan – Frýdek Ch., Sáček, Havelka, Tvaroh K. (Čajkovský ’56) – Fortelný, Pulkrab.
Benk: Bačkovský, Cabadaj, Drchal, Sedláček.

LIVE

90+2: FERDIG. United vinner 2-0.

90: To minutter legges til.

83: Prahas Pulkrab header like over etter presist innlegg.

55, MÅL 2-0 UNITED: Devonte Redmond scorer. Mitchell drar seg fri på venstrekanten, legger inn til Redmond som skyter ballen i mål mellom beina og under Storc.

50: Willock med svakt forsøk fra distanse. Går langt over.

48: Willock med et skudd, som ligner innlegg, mot bakerste kryss fra høyreflanken. Storc får akkurat avverget skuddet/innlegget med en lang arm.

45: Kampen er igang igjen.

PAUSE.

45: Goss slår inn en corner. Klareres.

41: Willock skyter fra 20 meter. Skudd blokkeres.

40: Goss skrur frispark presist inn i feltet mot Willock, som ser ut til å bli revet i trøya av en tsjekker.

37: McTominay spilles gjennom, men avblåses for offside.

35: Det svinges inn mot Harrop, men innlegget går forbi alle og ut til utspark.

20, MÅL 1-0 UNITED: Willock spiller Harrop fri med en nydelig stikkpasning. Harrop, tar ballen med seg og finter ut målvakt Storc, før han setter ballen i åpent mål.

6: Harrop skyter hardt langs bakken, men Storc bokser unna.

5: Matthew Willock får gult kort for filming inne i 16-meteren. Ser korrekt ut, og unggutten protesterer ikke.