Scoret igjen

Ángelo Henríquez kom på scoringslisten da Dinamo Zagreb herjet i Europaligaen.

Mens de fleste av Manchester Uniteds spillere må nyte årets kontinentale turneringer fra sofakroken, leverer flere av de utlånte gode prestasjoner rundt omkring i Europa.

Onsdag kveld noterte Nani seg for en flott scoring i den første gruppespillkampen i Champions League, og torsdag kveld fulgte Ángelo Henríquez opp med nok et mål.

Den utleide chileneren startet på benken for det kroatiske hjemmelaget, som tok imot rumenske Astra Giurgiu.

Da Henríquez entret banen i det 67. spilleminutt, hadde lagkameraten El Arbi Soudani allerede sørget for at det stod 3-0 med sitt hattrick i første omgang.

Uniteds leiesoldat sparte imidlertid ikke på kruttet, og brukte kun tre minutter på å øke ledelsen til 4-0.

Aurelien Chitu reduserte for gjestene, før Ante Coric fastsatte sluttresultatet til 5-1 med sin scoring på overtid.

Dermed går Dinamo Zagreb rett i tet gruppe D, foran Celtic og Salzburg, som spilte 2-2 på Stadion Walz-Siesenheim.

Ángelo Henríquez står dermed bokført med tre scoringer på fem kamper etter han ble utleid til den kroatiske hovedstadsklubben.