Rotet bort tomålsledelse – igjen

Luke Hendrie og resten av Uniteds U18-lag ledet 3-1 med sju minutter igjen å spille, men måtte nøye seg med uavgjort borte mot Huddersfield.

Mats Møller Dæhli startet på benken og så lagkameratene overkjøre et tamt Town-lag i første omgang. Luke Hendrie var imidlertid den eneste som klarte å sette ballen i nettmaskene før pause, og dermed var det fortsatt åpent etter sidebytte.

Ledelsen stod seg lenge, men Huddersfield utliknet i det 71. minutt. United svarte imidlertid sporenstreks ved Tyler Blackett, som hamret inn et frispark. Da James Wilson ordnet 3-1 sju minutter før full tid tydet alt på at United skulle ta deres andre strake seier etter å ha gått uten trepoenger siden november.

Men to sene mål fra vertene – det siste etter en giganttabbe fra United-keeper Gollini – gjorde at det kun ble med ett poeng for De unge djevlene i dag.

Huddersfield U18 – Manchester United U18 3-3

0-1 Luke Hendrie (23)1-1 (71)1-2 Tyler Blackett (74)1-3 James Wilson (83)2-3 (86)3-3 (91)

United: Gollini, Liam Grimshaw, Tyler Blackett, Luke McCullough, Charni Ekangamene, Ben Pearson, Joe Rothwell, Luke Hendrie, Sam Byrne, Jack Rudge, James Wilson

Innbyttere: Liam Jacob, Gyliano van Velzen, Mats Møller Dæhli, Matt Wilkinson, Kenji Gorre

1. OMGANG:

1. min: Kampen er i gang.

23. min: United tar ledelsen! Luke Hendrie setter ballen inn fra kort hold.

33. min: Gjestene har dominert fullstendig den første halvtimen og burde hatt en større ledelse.

44. min: BYTTE. Mats Møller Dæhli kommer inn for Ben Pearson, som vi antar har fått seg en smell.

45. min: PAUSE. United leder fullt fortjent etter første omgang.

2. OMGANG:

46. min: Avspark, andre omgang har startet.

58. min: BYTTE. Joe Rothwell går ut og blir erstattet av Kenji Gorre.

71. min: Huddersfield utlikner! Ingen øvrig info om målet.

73. min: BYTTE. Siste bytte for United i et håp om å ta tilbake ledelsen. Gyliano van Velzen erstatter Jack Rudge.

74. min: Blackett scorer! Venstrebacken hamrer på typisk vis inn et frispark som sniker seg inn nede ved stolperota.

83. min: Wilson øker ledelsen! En kort cornervariant til Dæhli, som slår ballen inn i boksen. James Wilson kommer på første stolpe og setter inn 3-1!

86. min: Vertene slår tilbake! Reduserer til 2-3 og skaper spenning på tampen.

91. min: Det skjer igjen! United roter bort en tilsynelatende komfortabel ledelse på slutten når Huddersfield utlikner.

93. min: SLUTT, 3-3.