Effektive United knuste Fenerbahce

LIVE: United slo Fenerbahce 4-1 etter to Pogba-scoringer. Vi fulgte oppgjøret

Jose Mourinho gjorde hele syv endringer fra laget mot Liverpool men Manchester United hadde likevel full kontroll i Europa League-oppgjøret mot Fenerbahce, og vant fortjent 4-1 på Old Trafford.

Etter en litt tam start på kampen, tok kampen full fyr da United fikk to straffer like etter halvtimen var spilt. Juan Mata og Anthony Martial ble felt etter henholdsvis 31 og 34 minutter spill, og begge straffene ble ekspedert sikkert nede i venstre hjørnet av Paul Pogba og Martial.

Like før pause setter Pogba inn en nydelig scoring fra utsiden av 16-meteren. United var dødelig effektive, men hadde i praksis punktert kampen allerede til pause.

Trøstemål

Om det skulle være noe som helst tvil om hvilket lag som skulle gå seirende av banen, ble denne satt til side like etter pause. Jesse Lingard gjør nesten akkurat som Pogba, og klinker ballen i samme hjørne som franskmannen etter 47 minutter. 4-0, og det er ingen vei tilbake.

Robin van Persie var tilbake på Old Trafford for første gang siden overgangen forrige sommer, og fikk stor applaus da han satte inn et trøstemål for tyrkerne etter 83 minutter spill.

United hadde likevel full kontroll, selv om fire mål utifra seks skudd på mål sier litt om kampen. I andre omgang fikk Rojo, Depay og Fosu-Mensah muligheten, og det så ikke ut som noen av spillerne slet seg alt for mye ut før søndagens nøkkelkamp på Stamford Bridge.

LIVE

United: De Gea; Darmian, Smalling, Bailly, Shaw; Martial, Pogba, Carrick Mata, Lingard; Rooney.
Benk: Romero, Fosu-Mensah, Rojo, Fellaini, Memphis, Zlatan, Rashford.

Fenerbahce: Demirel, Sener, Skrtel, Kjær, Kaldirim, Souza, Topal, Neustadter, Potuk, Volkan, Van Persie.

90 + 2: SLUTT: 4-1 til Manchester United

90: Strålende kombinasjonsspill mellom Rooney og Mata. Sistnevnte legger ballen ut til Fosu-Mensah, men avslutningen fra unggutten går rett på Volkan.

88: Mata med god sjanse. Avslutter med høyrebeinet inne i boksen, men skuddet blir blokkert.

84: MÅL FENERBACHE 4-1: Robin van Persie pynter på resultatet, og får stor applaus fra hjemmepublikummet. Emenike legger inn fra venstre og nederlenderen er på plass og setter inn scoringen fra kloss hold som den ekte målsniken han er.

82: Emenike vil ha straffe etter hands fra Rojo, men armene er helt inntil kroppen, og dommeren vinker spillet videre.

80: Memphis dribler seg elegant fri nede ved dødlinja, men får aldri slått noe innlegg eller skudd, og Volkan plukker opp ballen.

77: Fenerbahce med en halvsjanse etter et godt innlegg fra høyre, men headingen er for dårlig. Resultatet er litt flatterende i kveld, men det går fint for vår del!

74: BYTTE UNITED: Timothy Fosu-Mensah erstatter kveldens tomålsscorer, Paul Pogba, som får stor applaus.

70: Rooney med et flott innlegg mot Mata, som plukker opp ballen på bakre stolpe. Prøver å legge 45 grader ut, men Fenerbache får kontroll.

66: BYTTE UNITED: Målscorer Lingard går ut. Inn kommer Memphis Depay.

63: van Persie har slått flere gode dødballer i kveld, men dessverre for tyrkerne har det ikke blitt noen sjanser ut av innleggene.

59: Hjemmefansen synger Robin van Persie-sangen etter at nederlenderen prøver seg med venstrebeinet fra kanten av 16-meteren. Skuddet går litt til side for mål, og de Gea har grei kontroll.

56: United har full kontroll på dette. Feyenoord har tatt ledelsen hjemme mot Zorya, og er foreløpig foran oss i gruppa på innbyrdes.

53: Fenerbahce med god innleggsmulighet fra høyre. Godt slått av van Persie, men spillet er avblåst for offside.

48: MÅL! 4-0 UNITED: Lingard mottar ballen fra Rooney like utenfor 16, og dundrer inn 4-0 til hjemmelaget! Utagbart for Volkan.

46: BYTTER: Ett for hvert lag: Rojo erstatter Smalling for United, mens Kjær ble erstattet av Emenike for tyrkerne.

46:  Benoit Bastien blåser i gang andre omgang på Old Trafford.

PAUSE: Scoringen er det siste som skjer før pause. United fikk en treg start, men fikk etter hvert sving på sakene. Leder fortjent, men 3-0 er kanskje litt i drøyeste laget utifra sjanser.

45: MÅL 3-0 UNITED:Pogba plasserer ballen i krysset til høyre for keeper fra drøye 17 meter! Fint forarbeid av Rooney og Lingard.

44: Tyrkerne med god innleggsmulighet gjennom frispark fra venstre, men svært dårlig slått og ender i ingenting.

37: Fenerbahce nære på! Souza finter Bailly før han skyter, men fin beinparade av De Gea redder til corner.

34, MÅL 2-0 UNITED: Martial gjør som Pogba og sender ballen helt nede i venstre hjørne.

33: Har du sett!? Ny straffe til United. Mata finner Martial, som felles av Topal. Martial tar straffen selv…

31, MÅL 1-0 UNITED: Pogba er iskald og smeller ballen knallhardt ned i venstre hjørne!

30: STRAFFE TIL UNITED!

30: Carrick med en høy, lang og strålende stikker til Mata i bakrom. Han felles av Kjær.

27: United står og stanger utenfor Fenerbahces 16-meter. Pogba involverer seg og leter etter rom.

24: Mata legger inn på bakerste fra høyre. Går over Martial og til utspark.

16: United har tatt tilbake styringen og dominerer på Old Trafford.

13: Pogba skyter. Skrtel blokkerer.

10: Nå er det imidlertid gjestene som står høyt på Uniteds banehalvdel.

9: Lite som skjer innledningsvis. Målsjansene har uteblitt så langt, men United har hatt ballen mest.

4: United angriper med Rooney fra høyre. Vinner et kast.

1: RvP lager frispark for armbruk mot Carrick.