LIVE: Holdt unna til seier

United scoret tre kjappe mål på slutten av 1. omgang, og holdt unna etter pause.

Manchester United smadret LA Galaxy i første treningskamp i USA-touren da de vant hele 7-0, men Roma ble en atskillig tøffere motstander.

United slet i store perioder av kampen, og det var bare magi på slutten av 1. omgang som sikret seier.

Først klistret Wayne Rooney ballen i krysset, så økte Juan Mata etter en nydelig Rooney-pasning og til slutt scoret Rooney på straffe. Roma reduserte to ganger etter pause, men United holdt unna til 3-2 og seier i sin første kamp i International Champions Cup. Inter og Real Madrid venter nå i de to neste kampene.

Ser du ikke LIVE-vinduet under? Da kan du trykke her for å følge kampen i live tekst.