Reservene vant igjen

OPPDATERT I skyggen av Champions League-oppgjøret på Old Trafford, benyttet United-reservene tirsdagskvelden til å beseire Norwich 4-2 på Carrow Road.

Will Keane (bildet), Paul Pogba, Larnell Cole og et selvmål av hjemmelagets Drury, ble den viktigste beholdningen i underholdende kamp United stort sett kontrollerte. Seieren var lagets femte på rappen, den tredje i Premier Reserve League North, hvor rødtrøyene nå topper, tre poeng foran Sunderland.

Kveldens verter, Norwich City, befestet på sin side jumboplasseringen i Premier Reserve League South.

Pangåpning

Med unntak av italienske Michele Fornasier som fikk sin første smak av ligaspill for sesongen, startet United oppgjøret med etterhvert faste innslag i førsteelleveren. Og sammen skulle disse sørge for en pangåpning foran de bortimot 4.000 fremmøtte.

Kampuret viste knappe tre minutter spilt da franske Paul Pogba trakk seg fri og plasserte Will Keanes presise gjennomspill i nettet bak hjemmelagets keeper, Declan Rudd.En skikkelig kalddusj for vertene, som imidlertid ristet av seg sjokket og snart viste frem mye småpent pasningsspill. Dette førte også til en og annen målsjanse, uten at Ben Amos aller bakerst hos rødtrøyene ble satt på de store prøvene. Det vil si, ikke før etter 16 minutter. Da måtte sisteskansen kapitulere for Matt Balls hodestøt etter innlegg fra kanten, og lagene var like langt.

Selvmål og ny ledelse

Begge lag spilte fin fotball og skapte sjanser utover i omgangen. Likevel nærmet det seg pause før mannen med krittavlen kunne notere ny scoring. Igjen var det United, denne gang ved en blanding av Will Keane og selvmål av hjemmelagets Drury. Med ballen i beina stormet Keane inn i Norwichs 16-meterfelt, og idet han la an til skudd stakk Drury frem stortåen. Dermed trillet ballen sakte over streken og inn i nettmaskene. Keane ble først kredittert scoringen, fmen senere ble den omgjort til selvmål.

Punktum og finale

Kvarteret ut i 2. omgang ble tappert kjempende kanarier ytterligere vingeklippet da Larnell Cole banket ballen lavt inn i hjørnet fra skrått hold. Pogba besørget assisten med en pen liten stikkball.Med 3-1-ledelse og full spillemessig kontroll, var poengene nå så godt som innkassert. Likevel, og for å være på den helt sikre siden, banket Will Keane inn 4-1 idet det gjensto 20 minutter på dommeruret. At vertene reduserte med en flott scoring like før slutt, fikk dermed ikke annet enn akademisk betydning.

En flott forestilling av Warren Joyces elever – OG – gledelig gjensyn med Ravel Morrison. Den talentfulle 18-åringen har slitt med en skade i sesonginnledningen, men er nå forhåpentligvis på gang igjen.

KAMPFAKTA

Premier Reserve League, 27. september 2011Carrow Road, 3.894 tilskuere

Norwich 2-4 Manchester United

03. min.: 0-1 Pogba16. min.: 1-1 Ball40. min.: 1-2 W.Keane61. min.: 1-3 Cole70. min.: 1-4 W.Keane86. min.: 2-4 Wilbraham

United: Ben Amos, Reece Brown, Sean McGinty, Michele Fornasier (Tom Thorpe, 59.), Michael Keane, Ezekiel Fryers, Paul Pogba (Ravel Morrison, 75.), Matthew James (Marnick Vermijl, 46.), Will Keane, Davide Petrucci, Larnell Cole

Uben.innb.: Luke Giverin, John Cofie