ef_04

Reservene til USA

,

Ezekiel Fryers og de andre reservene skal delta i Dallas Cup i starten av april.

Lag fra hele verden kommer til Dallas i månedsskiftet for å delta i cupen, en turnering som vil gi Warren Joyces mannskap annen matching enn det de vanvligvis gjør i reservelagsligaen. Fire europeiske lag, Everton, PSG og Eintracht Frankfurt, i tillegg til United, reiser over Atlanteren. Spillerne er nødt til å være født etter 8. januar 1992 for å delta, noe som ekskluderer spillere som Davide Petrucci og Ben Amos.

De tolv lagene er delt inn i tre forskjellige grupper, hvor gruppevinnerne pluss ett lag til får plass i semifinalen. United åpner mot vertsklubben FC Dallas, og møter også Club Sport Cartagines fra Costa Rica og mexicanske Tigres i gruppespillet.

Uniteds deltakelse i denne turneringen er én av årsakene til at FA Youth Cup-semifinalen ikke spilles før i midten av april. Dermed kan det tenkes at Joyce tar med seg et par fra juniorlaget i troppen.

Dallas Cup har vært arrangert årlig siden 1980, og Wayne Rooney, Michael Carrick og Michael Owen er bare noen av kommende stjerner som har deltatt.

Dallas Cup – terminliste

1. april: Manchester United – FC Dallas USSF Academy (USA) 2. april: Manchester United – Club Sport Cartagines (Costa Rica) 4. april: Manchester United – Tigres (Mexico) 6. april: Semifinale 8. april: Finale

Bortedrakt 2014/15 - MUSCS Nettbutikk

KOMMENTARER

Truls Lian

Velkommen til en debatt rundt United og saken du her har lest, men vennligst vis normal folkeskikk når du ytrer deg. Vi vil ikke godta trakassering av andre debattanter, trusler, hatske meldinger eller overdreven stygg ordbruk. Husk at dette leses av barn og unge, og at en sak gjerne har flere sider. Vis respekt og bidra til at kommentarfeltet beriker united.no.
Alle lenker til blogger, reklame eller andre nettsteder vil slettes fortløpende.

Dag Langerød, ansvarlig redaktør.

    Det er ingen kommentarer ennå, hvorfor ikke bli den første?

Du må være betalende medlem i Supporterklubben for å kommentere.
Ikke medlem? Registrer deg her


1 -1 PRL
Arsenal (H)
17.05.2015
01
Timer
Hull City (B)
24.05.2015, kl 16:00
TV2 SpPL, 6eren (DK)
55
Dager
América (B)
18.07.2015, kl 04:00
62
Dager
Barcelona (B)
25.07.2015, kl 21:00
67
Dager
PSG (H)
30.07.2015, kl 02:00

Siste kommentarer:

MUSCS Nettbutikk

Silkeslips m/United-emblem

249 Standardpris 219 Medlemspris
Gå til produkt