Reservene reddet uavgjort

Altrincham ledet 2-0, men Manchester Uniteds reserver slo tilbake og klarte uavgjort i treningskampen.

Med førstelaget i aksjon samme dag, fikk flere uvante fjes spilletid for reservelaget lørdag, deriblant Tomasz Kuszczak. Keeperen har havnet helt i skyggen denne sesongen, og spiller vanligvis ikke for reservene heller.

Han klarte ikke å hindre at Altrincham fikk en drømmestart. Jack Redshaw mottok en pasning fra ex-Red Michael Twiss og satte ballen i mål etter fire minutter. Samme mann var frempå igjen 24 minutter senere og doblet ledelsen med innsiden av foten.

Da våknet endelig United, og fem minutter før pause kom reduseringen. Jesse Lingard rundet keeper og satte scoret enkelt på åpent mål. De røde fikk også en god start på andre omgang, med en Ravel Morrison-scoring etter 53 minutter. Stortalentet satte inn 2-2-målet etter innlegg fra Lingard. Han var også nære ved å gi United seieren senere i omgangen, men headingen hans gikk dessverre over.

KAMPFAKTA

Altrincham 2-2 Manchester United XI

04. min.: 1-0 Redshaw 28. min.: 2-0 Redshaw 40. min.: 2-1 Lingard 53. min.: 2-2 Morrison

United: Kuszczak; Massacci, McGinty, Thorpe, Giverin; Cole, Brown, Petrucci, Lingard; Cofie, W.Keane.

Innbyttere: Pogba, Jacob, Morrison, Vermijl, Fornasier, M.Keane, Leao.

Kilde: ManUtd.com

United.no beklager at vi ikke har et like fyldig kampreferat denne gangen. På grunn av førstelagets kamp er det lite informasjon om reservenes treningskamp.