Reservene knuste Swansea

Mame Biram Diouf scoret to mål da United slo Swansea 6-0 i ligaåpningen.

United var totalt overlegne og dominerte fra start til slutt mot Swansea. Seiersmarginen kunne vært enda større, men med 6-0-seieren fikk Warren Joyce sine elever en veldig god start på den nye sesongen. Federico Macheda, Paul Pogba, Mame Biram Diouf (2), Jesse Lingard og Will Keane scoret Uniteds mål. Det er også svært gledelig at Darren Fletcher spilte hele kampen og skaffet seg viktig kamptrening etter sykdommen.

Det tok kun tre minutter før United åpnet scoringsballet. Davide Petrucci fant Macheda inne i feltet, og fra kort satte spissen enkelt inn åpningsmålet. Vondt ble til verre for Swansea tolv minutter senere, da Pogba skjærte inn fra høyre og satte ballen sikkert i mål. United fortsatte presset etter scoringen, og kom til flere store sjanser, men både Macheda og Diouf bommet på enorme sjanser. Sistnevnte fikk likevel sin revansje på overtid i første omgang. Diouf stormet fremover i angrep, rundet keeper og scoret enkelt.

United fikk ikke en like god start på andre omgang, men enveiskjøringen fortsatte. Det lønte seg halvveis i omgangen, da Diouf scoret nok et pent mål, denne gang under stort press av en Swansea-forsvarer. Senegaleseren fikk flere muligheter til å sikre seg et hat-trick, men det var Lingard som satte inn 5-0 sju minutter før slutt. Will Keane leverte en nydelig pasning til Lingard, som på like vakkert vis satte ballen i nettet på volley. Innbytter Keane tegnet seg også på scoringslisten på overtid, da han fastsatte sluttresultatet til 6-0 på overtid fra kort hold.

Neste ligakamp for United-reservene er borte mot West Bromwich førstkommende tirsdag.

Vi fulgte kampen mot Swansea og oppdaterte med de viktigste hendelsene:

Manchester United (6-0) Swansea

3: Federico Macheda gir United en drømmeåpning med en avslutningen fra kort hold. 1-0!

15: Paul Pogba dobler ledelsen, fullt fortjent.

45: Mame Biram Diouf runder keeper og sender United opp i 3-0 på overtid i første omgang!

Pause.

Will Keane kommer inn for Macheda i pausen.

66: En fin scoring av Diouf skaffer United en firemålsledelse. Spissen scoret med en god avslutning under press fra forsvaret.

69: Jesse Lingard kommer inn for Larnell Cole

79: John Cofie kommer inn for Davide Patrucci

83: Lingard øker til 5-0 på en herlig volley! Will Keane med en millimeterpresis pasning i forkant av scoringen.

90: Will Keane setter siste spiker i kista på overtid

United: Ben Amos, Michael Keane, Marnick Vermijl, Ezekiel Fryers, Sean McGinty, Larnell Cole (Jesse Lingard), Paul Pogba, Davide Petrucci (John Cofie), Darren Fletcher, Mame Biram Diouf, Federico Macheda (Will Keane 46)

Ubenyttede reserver: Sam Johnstone, Michele Fornasier