Reservene tapte etter straffer

Presset på for seier, men ble i stedet slått ut etter straffer.

Se nederst for utviklingen i kampen fra minutt til minutt.

For andre sesong på rad røk United ut i semifinalen av Lancashire Senior Cup.

Reservelaget hadde ikke med noen forsterkninger fra førstelaget til kampen, og manglet også spillere som Josh Harrop og James Wilson. Likevel var de nærmest seieren i ordinær tid – selv om det tok tid før de kom i gang.

Oldham var nemlig best før hvilen, bare for at amerikanske Matthew Olosunde scoret for United mot spillets gang i det som var debuten hans på reservelaget.

Etter pause var United atskillig bedre, skapte en rekke sjanser, men til tross for alle sjansene etter Oldhams tidlige utlikning så maktet de ikke å avgjøre. Dermed måtte det straffer til. McTominay og Mitchell bommet for United, og dermed vant Oldham.

Axel Tuanzebe var nok en gang veldig solid for United, Joe Rileys energi blir man heller aldri lei av, men ellers var det varierende. Demetri Mitchell og Callum Gribbin var positive da de kom innpå helt på slutten, og kanskje burde de vært innpå før. Nå kom innhoppene for sent til at de fikk avgjørende effekt i positiv retning.

United 1-1 (3-4 på str.) Oldham

Lancashire Senior Cup, semifinale
Leigh Sports Village
2. aug. 2016, kl. 20.00

35. min.: 1-0 Olosunde (Poole)
49. min.: 1-1 Cassidy

United: Dean Henderson; Joe Riley, Axel Tuanzebe, Regan Poole, Sadiq El Fitouri; Matt Olosunde (Demetri Mitchell, 80), Sea Goss, Devonte Redmond, Matt Willock (Callum Gribbin, 85), James Weir (Tosin Kehinde, 46); Scott McTominay.

Selve kampen:

93: SLUTT. Det blir straffer for å finne ut hvem som møter Everton i finalen.Oldham best før pause, da United tok ledelsen. United best etter pause, bare for at Oldham utliknet.
88: SJANSE: United-innlegg fra høyre nesten på beinet til en United-spiller rett foran mål, men får ikke oppfattet det raskt nok og ballen går rett inn til keeper.
85: Willock ut. Gribbin inn for United.
83:
United har vært best i 2. omgang, men uten å klare å avgjøre. Står det uavgjort ved full tid så går det rett til straffer.
80: Olosunde ut. Mitchell inn for United.
79: SJANSE: Innlegg fra høyre til McTominay (igjen), god skuddposisjon, men via en spiller og ut.
66: SJANSE: Cassidy kommer seg inn bak Uniteds backrekka, litt skrått, men Henderson redder med en beinparade.
64: SJANSE: Kehinde kommer til skudd i en befolket 16-meter, men igjen rett på keeper.
58: SJANSE: McTominay spilles opp på 16 meter, plasserer ballen i hjørnet, men keeper får slått den til corner.
49: 1-1. Cassidy. Innlegg fra høyre til bakre stolpe, og Oldham-spilleren header ballen i motsatt kryss. Nesten som Fellaini mot Galatasaray
47. SJANSE. Redmond med et herlig løp, McTominay finner plass i feltet med en finte, men skuddet rett på keeper fra 14 meters hold
46. 2. omgang er i gang
. Kehinde har erstattet Weir i pausen, og Goss er ny kaptein.
46. PAUSE. United har hatt en sjanse og vært underlegne de siste 20 minuttene av omgangene, men går likevel altså til pause med 1-0. Tuanzebe solid, Riley mye energi, men ellers sliter gutta uten en ordentlig spiss.
35: MÅL. Olosunde. 1-0 til United. En corner ender på motsatt side, slås inn igjen, og der scorer amerikaneren med en lang tå fra fem meters hold. Mål i reservelags-debuten hans, altså! Assist: Regan Poole.
32:
God redning fra Henderson på et Oldham-skudd.
30:
Ingen tvil om at Oldham har vært best så langt i kampen nå…
28:
Oldham ser muligens ut til å bli snytt for straffe, men som United-fans klager vi ikke over det.
25:
Willock med Uniteds første avslutning, men bommer halvveis med skuddet og får bare en corner.
24:
Oldham med ny mulighet, men en heading fra 8-10 meter blir altfor løs og går rett på Henderson.
23. SJANSE:
Oldham får kampens første sjanse. Frispark fra venstre, bom på en heading og en Oldham-spiller beiner ballen like over.
20:
United tok initativet i noen av de siste minuttene, men fortsatt relativt jevnt totalt sett.
10:
Jevn start. United med et ordentlig forsøk etter at Olosune først kom seg fri med ballen og Weir så danset litt inne i feltet, men kom aldri til noen avslutning.
1: Kampen er i gang. Oldham stiller med førstelagsspillere som trenger spilletid før helgas ligaåpning. Det betyr altså førstelagsspillere som ikke har vært blant de faste i lagets preseason. Vi oppdaterer med det aller viktigste.

Har du ikke MUTV via TV2 Sumo? Da kan du bestille her (Supporterklubben får noen prosenter hvis du bruker denne lenken)

Her kan du se hva som sendes på MUTV denne uka.