18-åringen best da reservene tapte mot Port Vale.

Tidligere denne uka vant United-reservene 5-1 borte mot Salford fra nivå seks.

Tidligere er det blitt 2-1 mot Altrincham.

Lørdag kom gutta imidlertid ned på jorda igjen etter et 4-2-tap borte mot Port Vale fra League One.

Hjemmelaget var best de første 70 minuttene, og ledet da også 4-1, etter at Sadiq El Fitouri hadde scoret Uniteds mål. Det var forresten El Fitouris første mål i United-trøya. Demetri Mitchell pyntet imidlertid litt på resultatet etter å ha scoret på straffe i 82. minutt, etter selv å ha blitt felt i forkant.

Rapportene fra reservelags-entusiastene som var på kampen var at Axel Tuanzebe, 18-åringen som har fått draktnummer for førstelaget denne sesongen, var best. Det var i alle fall de klare tilbakemeldingene fra @mrmujack på twitter, mannen som skrev om Uniteds akademihistorie i boka Sons of United.

Det mest negative, foruten tapet, skal være at Josh Harrop måtte ut med skade tidlig i 2. omgang.

Port Vale 4-2 (2-1) United

Treningskamp
Vale Park, 30. juli 2016

14. min.: 1-0 Goss (selvmål)
32. min.: 1-1 El Fitouri
45. min.: 2-1 Cicilia (str.)
52. min.: 3-1 Foley
61. min.: 4-1 Cicilia
84. min.: 4-2 Mitchell (str.)

United: Dean Henderson; Joe Riley (Demetri Mitchell, 65.), Axel Tuanzebe, Donald Love, Tyler Blackett; Sadiq El Fitouri, Regan Poole (Matt Olosunde, 82.), Sean Goss, Matt Willock, Josh Harrop (Tosin Kehinde, 51.); James Weir.
Ubenyttede reserver: Kieran O’Hara, Devonte Redmond.