Mourinho har tydelig tro på stortalentet.

Reservene slo Arsenal

Tidlig mål holdt helt inn.

Mot et veldig ungt Arsenal-mannskap, ble i dag Manchester United et nummer for store. Et tidlig mål fra Ro-Shaun Williams ble utslagsgivende, og Arsenal klarte aldri å svare.

joer
JOE RILEY

Arsenal festet dog grepet om kampen etter at United gikk opp i ledelsen, men sett bort i fra et kneppe «nesten-sjanser», ble det ikke det helt store. Arsenal hadde ballen mest, men slet med å finne veien forbi forsvaret til United, som var meget kompakt i dag.

Warren Joyce irriterer seg nok litt over det faktum at laget hans aldri helt kontrollerte kampen, men det var nok av lyspunkt også. Seier, ikke minst.

Joe Riley spilte en veldig god kamp, og var et konstant uromoment for Arsenal fra sin venstreback-posisjon. Alltid med offensivt, og skapte mye rom for de andre United-spillerne.

Demetri Mitchell var også viktig, og desto  mer imponerende med tanke på at han fikk beskjed om at han skulle spille ikke lenge før avspark. Skulle kanskje hatt en nettkjenning da nevnte Riley serverte han på drøye 11 meter.

Axel Tuanzebe spilte nok en upåklagelig kamp, og er en vital del av dette United-forsvaret. Tidvis ser det ut som dette nivået blir for enkelt for Tuanzebe, såpass bra spiller han om dagen. Nå som Eric Bailly er ute en stund, kan det være at Jose Mourinho ser til egne rekker for en erstatter?

NB! Reservene er i aksjon igjen allerede førstkommende fredag, da venter Tottenham i London.

United 1-0 (1-0) Arsenal

Premier League 2
Leigh Sports Village, 24. okt. kl. 20.00

United: Sam Johnstone; Ro-Shaun Williams, Axel Tuanzebe, Regan Poole, Joe Riley; Devonte Redmond, Sadiq El Fitouri; Matt Olosunde, Matt Willock (Charlie Scott, 86.), Josh Harrop; Dementi Mitchell (Tosin Kehinde, 67.).
Uben.innb.: Kieran O’Hara, DJ Buffonge, Callum Whelan.

90+3: Dommeren blåser, Manchester United vinner 1-0!

86: Bytte. Charlie Scott inn, Willock ut.

84: Ny stor mulighet, og igjen er det Riley som er involvert. Mye småspill på kanten og etterhvert i boks, før ballen havner hos Harrop. Godt skudd, men god redning.

67: Bytte. Mitchell av, Kehinde inn. Mitchell, som ikke forventet å spille i dag, har gjort en meget god kamp for United.

66: Riley har fortsatt storspillet sitt, og hadde fortjent et mål der. Flott raid ned venstrekanten, drar seg inn og fyrer av med høyre. God keeperprestasjon.

46: Da er andre omgang i gang! Ingen endringer på noen av lagene.

Til tross for tidlig ledelse, har United slitt med å sette spillet sitt ordentlig i første omgang. Det har dog heller ikke resultert i de store mulighetene for Arsenal, som har hatt mest ball, men ikke noe sluttprodukt.

Riley, Tuanzebe og Mitchell har vært lyspunktene så langt, sistnevnte kanskje best – og det til tross for at han ikke selv trodde dette var en kamp han ville starte.

45+2: Pause. Manchester United går i garderoben med 1-0.

43: Stor mulighet for Olosunde! Flott spilt på blank, men Keto i mål for Arsenal ble for stor. Står fortsatt 1-0, tre minutter til pause.

08: MÅL! Corner, og ballen havner til slutt hos Ro-Shaun Williams på bakerste stolpe. En enkel heading, og Manchester United leder 1-0.

00: Kampen er i gang! Liten oppdatering, McTominay fikk en føling under oppvarmingen, og erstattes av Demetri Mitchell.

19.40: Arsenal mønstrer følgende mannskap:

19.36: Da er laget på plass.

På benken finner vi: Mitchell, O´Hara, Scott, Kehinde og Buffonge.

Buffonge har blitt et kjent navn i Uniteds akademi, og har imponert såpass for u18 at han nå for muligheten for u23. Gratulerer!

Forhåndssak:

Fredag møter Warren Joyce sine gutter Tottenham borte, men før det kommer Arsenal på besøk.

Forrige uke ble det 1-1 mot Liverpool, etter et straffemål fra Josh Harrop. Sam Johnstone feiret også kontraktforlengelse ved å gjennomføre en meget solid kamp.

– Vi hadde gode perioder, og vi kunne fått flere mål. Vi var ambisiøse i angrep, og spilte med en treer bak.

– Jeg ber om mye fra disse 18-åringene når de må spille i en backtreer, men jeg synes de løste oppgaven bra. Det vil gi de mye tyngde i oppgjørene som kommer, sa Warren Joyce til MUTV.

Det skal ikke være noen skader, så Warren Joyce burde ha en sterk tropp å velge fra. Axel Tuanzebe fortsetter nok som kaptein, unggutten har vært meget god over lang tid – og virkelig gjort seg bemerket.

For de som måtte befinne seg i Manchester-området, så er det gratis inngang i kveld på Leigh Sports Village.

Kampen sendes på MUTV, som du kan få se via Tv2 Sumo.

Lagoppstillinger kommer så fort de offentligjøres.