Reservene sikret finaleplass

Reservene knuste Bolton 4-0 i Manchester Senior Cup. Zaha og Januzaj havnet på scoringslisten, og sistnevntes mål kan du se her.

Warren Joyces menn vant stort i Manchester Senior Cup mandag kveld. På fredag trengte United straffekonkurranse for å avgjøre kampen mot Bury til sin fordel, men på mandag var United suverene mot Bolton, som aldri var med i kampen, på sin egen bane, The County Ground. En 4-0-seier ga United gruppeseieren og plass i finalen. Vi fulgte kampen live under.

Bolton 0-4 Manchester United

02 min: 0-1 Will Keane
51 min: 0-2 Januzaj
53 min: 0-3 Zaha
88 min: 0-4 Cole

Sted: The County Ground
Kamptidspunkt: 20.00 (norsk tid).
Turnering: Manchester Senior Cup.

Laget: Ben Amos, Guillerme Varela, Tom Thorpe, Michael Keane, Fabio, Wilfried Zaha (Jack Barmby inn 81), Charni Ekangamene, Reece James, Adnan Januzaj ( Tyler Blackett inn 60), Larnell Cole, Will Keane (Tom Lawrence inn 69)

88 min: Larnell Cole fikser 4-0. Først takler Tom Lawrence knallgodt på midtbanen før ballen triller til Cole, som tar den med seg fremoer. Cole får gå helt frem til 16-meteren, og banken ballen ned i lengste.

Warren Joyce i god stemning etter forrige sesongs finaleseier.

81. min: Bytte: Jack Barmby kommer inn for Zaha. Zaha har gjort en meget god kamp i dag.

80 min: Kampen har roet seg litt nå, og United går mot en meget komfortabel seier 3-0-seier. Det gir i såfall gruppeseier og finaleplass i Manchester Senior Cup.

69 min: Bytte: Lawrence kommer inn for Keane.

60 min: Bytte: Blackett kommer inn for Januzaj.

59 min: Januzaj starter og avslutter et angrep. Flott dragning ute på høyresiden, før han spiller ballen til Zaha. Belgieren får den tilbake og skyter ned i nærmeste hjørne, men ikke nok kraft i skuddet denne gangen, og keeper redder.

56 min: Zaha koser seg utpå her nå. Dribler av to mann før han legger inn fra venstre. Desverre ingen mottaker i feltet.

53 min: Wilfried Zaha scorer endelig. Etter en flott førsteomgang får han nå betalt for strevet. Zaha får en lav corner fra Januzaj, vender opp inne i 16-meteren, og plasserer ballen i mål med høyrefoten til 3-0.

51 min: Adnan Januzaj banker ballen opp i krysset fra 20 meter! Fantastisk scoring fra unggutten. Han dribler seg inn fra høyre, og banker ballen opp i nærmeste kryss. Keeper har ingen sjanse til å ta den. 2-0 til United!

48 min: Januzaj legger inn til Tom Thorpe, som header i tverrliggeren. United har gått rett i strupen på hjemmelaget, etter at andre omgang startet. Det ligger et mål i luften.

Pause 0-1: Både Keane, Cole og Januzaj har hatt sjanser i de siste minuttene før hvilen, men har ikke klart å overliste Boltons keeper, og Keanes mål fra starten av kampen, er foreløpig det eneste vi har.

40 min: Bolton har ikke vært med i kampen i det hele tatt, og United produserer sjanse på sjanse. Joyce kommer nok ikke til å være fornøyd om laget hans kun leder med ett mål til pause.

30 min: Zaha løper halve banen, knuser oppasseren sin i løpsduell og banker til mot mål. Skuddet treffer tverrliggeren. Den hadde fortjent bedre! Fortsatt 1-0.

28 min: Larnell Cole er frempå og kommer seg i skuddposisjon. Ballen stryker stolpen og det står fortsatt 1-0.

25 min: Alt handler om United, og Ben Amos har ikke hatt noe å gjøre sålangt. Zaha kommer seg til en god mulighet. Dribler av mannen sin, men skuddet går utenfor.

2 min: Will Keane gir United ledelsen etter bare 90 sekunder. Keane tok ned ballen flott med første touch, og banket den i mål med det andre. Kjempestart på kampen!