Rashford sendte U18 til topps

Stortalentet Marcus Rashford scoret to ganger da U18-laget klatret forbi Middlesbrough på tabellen.

Manchester Uniteds U18-lag inntok tabelltoppen i Barclays Under-18 Premier League Play-Off Group One med den viktige seieren over Tottenham lørdag.

Marcus Rashford fant veien til nettmaskene to ganger da ungguttene passerte Middlesbrough på tabellen. Unggutten er utvilsomt en av U18-lagets aller mest spennende spillere.

Tottenham slet med å demme opp for Uniteds offensive press i den første omgangen, og da Cameron Borthwick-Jacksons heading ble blokkert, var Rashford på rett sted til rett tid og satte inn 1-0 etter 13 minutter.

Det var en fortjent ledelse for United-laget, som dominerte kampen fra start. Tottenham holdt på å utligne kun to minutter senere, men tverrliggeren var i det vennligstilte hjørnet for Uniteds del.

Etter 36 minutter doblet Marcus Rashford ledelsen for Paul McGuinness’ gutter. Den 17 år gamle spissen satte ballen i mål med en real markkryper, etter å ha mottatt en pasning fra Callum Gribbin.

U18: Tottenham Hotspur 0-2 (0-2) Manchester United

0-1: Marcus Rashford (13)
0-2: Marcus Rashford (36)

United: George Dorrington; Ro-Shaun Williams, Timothy Fosu-Mensah, Cameron Borthwick-Jackson; Tyler Reid, Devonte Redmond (Oliver Rathbone 90), Jordan Thompson, Callum Gribbin, Ethan Hamilton (Joe Riley 46); Ruairi Croskery (Charlie Scott 78), Marcus Rashford

Ubenyttede reserver: Oliver Byrne, James Dunne

Spillerstatistikk     Tabell     Kamper og res.