Jamie Vardy feirer mål mot Arsenal i første runde.

Pangstart på Premier League

Leicester skremte Arsenal, men det ble til slutt hjemmeseier i Nord-London.

Denne sesongen startet Premier League på en fredag, og for en start!

95 sekunder tok det før nysigneringen Alexandre Lacazette stanget inn sitt første mål for The Gunners, og Arsenal-supporterne hadde knapt jublet ferdig før Okazaki hadde utlignet for Leicester.

Revene ga seg ikke der: Et Albrighton-innlegg til målsniken Jamie Vardy ga 2-1-ledelse til bortelaget på Emirates Stadium, men en gammel kjenning – Danny Welbeck – fikk lirket inn 2-2 kort tid før pause.

Andreomgang startet ikke like voldsomt som førsteomgangen – det tok over ti minutter før ballen havnet i nettet! Igjen var det Vardy, og denne gangen var det på heading etter et presist slått hjørnespark.

DRAMATISK: Det så lenge stygt ut, men det ble tre poeng for Arsene Wenger og Arsenal.

Arsenal hadde etter hvert nesten flere spillere som spilte i en annen posisjon enn sin foretrukne, enn de hadde spillere som spilte der de faktisk er best, men i det 83.- og det 85. minutt scoret henholdsvis Ramsey og Giroud, og Arsenal hadde med det snudd kampen. 4-3 ble også sluttresultatet, og Arsenal topper Premier League etter sesongens første kamp.

Endelig er Premier League i gang, og søndag håper vi at en enda større andel av målene blir scoret av hjemmelaget.