Ledig Anderlecht og Crystal Palace

, ,

Ennå mulig å oppleve United live.

Michael Carrick Testimonial

Søndag 4. juni spilles Carrick sin testimonial-kamp på Old Trafford mellom Manchester United 2008 XI og Michael Carrick All-Stars. Her kan du lese om kampen og hvordan skaffe deg billetter direkte fra Manchester United.

Sesongen 2017/18

Da er det klart når neste sesongs terminliste offentliggjøres: onsdag 14. juni kl 10 norsk tid.

Følg med på united.no fremover for informasjon vedrørende vårt tur-tilbud for neste sesong. Salget av Turer & Billetter vil da starte samme dag som terminlisten offentliggjøres.

Europa League

Manchester United møter Anderlecht i returoppgjøret hjemme på Old Trafford torsdag 20. april kl 20.05 engelsk tid. Medlemmer kan kjøpe billetter her. Pris pr billett er NOK 550. Merk ellers reglene ang medlemskap i MUFC England som det er informert om lenger ned i denne saken.

Crystal Palace i siste hjemmekamp søndag 21. mai

Vi har ennå ledig noen Hotellpakker til årets siste hjemmekamp i PL. Denne spilles søndag 21. mai, og du kjøper dette her.

Info bortebilletter

En del av dere har merket at vi i inneværende sesong har kunnet tilby færre bortebilletter enn vi tidligere gjorde. Dette skyldes i hovedsak endrede regler fra Manchester United foran årets sesong. Du kan lese mer om dette her.

Endring Turer & Billetter gjeldende fra 01.12 for kamper i 2017

Som tidligere informert om i nyhetssak og nyhetsbrev skjer det en endring gjeldende for bestillinger foretatt fra og med 01.12.16 for kamper som er etter 01.01.2017. Endringen er som følger:

 • Alle som har bestilt turer/billetter etter 01.12.16 vil måtte være medlem i både MUSCS og MUFC England uansett om de bestiller Flypakke, Hotellpakke eller Kun kampbillett. Dette gjelder for alle reisende i bestillingen. Dersom medlemsnummer i MUFC England ikke oppgis før sluttbetaling vil et tillegg på kr 200 legges til pr person, og hver enkelt vil da få tilsendt faktura for dette medlemskapet. Supporterklubben står da for selve innmeldingen i MUFC England, og dere vil da få tilsendt medlemskort fra MUFC England i posten til den adressen som er oppgitt på din profil på united.no. Vi oppfordrer dere til å ha med MUFC England-kortet på turen selv om det ikke er av praktisk betydning.

Årsaken til denne endringen finner du ved å lese denne saken.

For dere som allerede har bestilt tur for våren, så skal dere fra og med fredag 02.12 kunne oppdatere bestillingen deres inne på Min Manchester-tur ved å trykke på «Finn-knappen» på hver enkelt reisende.

For dere som allerede er medlem i MUFC på eget initiativ og IKKE har meldt dette inn til Supporterklubben så er det fint om dere fyller ut dette skjemaet og sender ASAP.

Samtidig oppfordrer vi til å kikke gjennom vilkår for Turer & Billetter.

 

Status resten av sesongen:

Svært mange har allerede bestilt Turer & Billetter for inneværende sesong. Det er imidlertid ennå mulig  å være ringside på Old Trafford på noen kamper våren 2017. Se status pr 17.03.17 under for gjenværende kamper våren 2017:

Lørdag 1. april (bekreftet) – WBA: utsolgt
Tirsdag 4. april (bekreftet) – Everton: utsolgt
Søndag 16. april (bekreftet) – Chelsea: utsolgt
Torsdag 20. april (ikke bekreftet) – Anderlecth: ledig billetter. Kjøp her.
Lørdag 29. april (bekreftet) – Swansea: utsolgt
Søndag 21. mai (bekreftet) – Crystal Palace: ca 25 Hotellpakker igjen vårt nye hotell (se under). Kjøp her.

Vi anbefaler også at du leser under og da linkene du finner der for mer informasjon om Turer & Billetter.

Du bestiller her.

Nytt hotell fra og med våren 2017

Like ved Piccadilly Gardens i sentrum av Manchester mot togstasjonen er det åpnet et helt nytt firestjernes hotell som Supporterklubben nå tar inn i sin portefølje fra januar 2017. Hotellet heter Holiday Inn Manchester City Centre, og du kan se bilder her.

Hotellet er i samme kjede som vårt rimeligste alternativ Holiday Inn Express Men Arena. Mens Express-utgaven er budget-versjonen, er da vårt nye alternativ av kjedens høyeste standard. Det tilbys gratis high speed internett, og full kontinental frokost. Vi gjør oppmerksom på at man kan ikke være flere enn to personer på et rom her.

Prismessig ligger hotellet for våren 2017 på samme nivå som vårt andre firestjernes alternativ Crowne Plaza. Foreløpig er hotellet mulig å velge på kampene mot WBA og Crystal Palace av kampene som er tilgjengelige, og du bestiller her. Fra sesongen 2017/18 vil hotellet være et alternativ gjennom hele sesongen.

Kjøp av alt av turer til Premier League 2016/17:

Klikk her for å bestille

Men: Er du usikker på noe? Les først all informasjon under for å få svarene du ønsker.

VIKTIG INFO TIL DERE SOM SKAL BESTILLE TURER & BILLETTER 2016/17

GettyImages-512315848Her følger viktig info for deg som har planer om å se United live på Old Trafford kommende sesong.

Ny bookingløsning – flere ting å huske på

 • Vi har tatt i bruk en ny bookingløsning foran neste sesong, og den sjekker gyldigheten av medlemskap opp mot medlemsregisteret vårt. Legges ugyldig medlemsnummer inn i bestillingen vil du ikke få gjennomført bestillingen. Det betyr at det er viktig å ha kontroll på både medlemsnummer og at medlemskapet er gyldig før du går i gang med bestillingen av din tur. Husk også at alle reisende må ha et eget individuelt medlemsnummer.
 • For Flypakke og Hotellpakke vil du ved bestilling kun legge inn hovedbestiller sitt etternavn og medlemsnummer. Bookingløsningen henter automatisk fram kontaktdetaljene du ligger inne med i vårt medlemsegister og du sjekker da at dette stemmer med virkeligheten. Øvrige reisende skal legges til via Min side som du får link til etter gjennomført bestilling, og dette bør da gjøres umiddelbart etter bestilling er gjennomført. For Kun kampbillett må alle reisende legges inn ved bestilling. Alle reisende må da ha gyldig medlemsnummer, og de hentes da opp fra vårt medlemsregister når du legger inn etternavn og medlemsnummer.
 • rashfordmartial (650 x 358)Du får muligheten til å velge både faktura og kort som betalingsform på Flypakke og Hotellpakke, og depositum er på 30 % av totalsummen for din bestilling. For Kun kampbillett vil kun kortbetaling av totalsum være alternativet.
 • Du får som nevnt link til Min side, og der inne vil all kommunikasjon og informasjon vedrørende turen være. Det er også herfra du etterhvert kjøper tilleggsprodukter som kamptransport, omvisning, Kick off og ekstrakamp.
 • Du sjekker status på ditt medlemskap på din profil på united.no. Dersom du har problemer kan du kontakte oss her. Husk at ikke-medlemmer får tillegg på kr 598 på Fly- og Hotellpakke, og da er det langt billigere å være medlem i Supporterklubben.

Hva skjer når?

 • Alle B-kampene er åpne for salg på alle våre tur-alternativ; Flypakke, Hotellpakke og Kun kampbillett. De ligger da ute for salg til det er tomt i de ulike kjøpsalternativene.
 • A-kampene (Manchester City, Chelsea, Arsenal, Tottenham og siste hjemmekamp) er åpne for salg av Flypakke og Hotellpakke.
 • Kun kampbillett for A-kampene vil ha følgende søkeperiode:
  • Chelsea søkeperiode 23.01. – 27.01 (utsolgt)
  • Crystal Palace søkeperiode 06.02-09.02 (utsolgt)

Priser

Prisene for sesongen 2016/17 finner du her. 

Dersom noen lurer på noe så kan Tur-ansvarlig Jørgen Rangnes kontaktes på jorgen@united.no eller 40076704.

På forsiden nå:

Treningstøy - MUSCS Nettbutikk