Opprykk og nok et Wembley-mål

Bildet over sier vel nesten alt. Ashley Fletcher kunne igjen feire på Wembley, slik han også gjorde det etter at han scoret i Football League Trophy-finalen for snart to måneder siden.

Lørdag kunne Nick Powells Hull feire opprykk til Premier League, men Powell har vært skadet på slutten av sesongen, og var ikke med, så vi gledet oss kanskje aller mest på Steve Bruces vegne.

Men der Powell har spilt en birolle, har Ashley Fletcher vært svært viktig for Barnsley denne våren. Tykes kjempet lenge helt i bunnen, og så ut som et nedrykkslag etter noen voldsomme tapsrekker, men de har vært det beste laget på nivå tre etter at de først begynte å vinne. Fletcher har spilt en stadig viktigere rolle, og startet selvsagt igjen.

Allerede etter ett minutt og 28 sekunder kunne en se at det var et lurt trekk. Plutselig løp Fletcher gjennom Millwall-forsvaret, og sendte ballen kaldt i mål. Et vakkert mål! Senere ble det 2-0 og 2-1 før det igjen ble Barnsley som fikk kampens siste mål. 3-1 ble sluttresultatet, og Fletcher spilte i 81 minutter før han ble byttet ut.

Dermed endte han med ni mål for Barnsley siden han gikk dit i januar, og det blir spennende å se om utviklingen kan fortsette for 20-åringen.