Ny tittel for reservene

Oppdatert 23.55: Joshua King scoret i storseier.

Kall det Uniteds første trofé for sesongen.

Eller forrige sesongs siste.

Onsdag kveld spilte nemlig United-reservene finale i Lancashire Senior Cup, som altså startet forrige høst.

Motstander var Accrington Stanley, men de ble ingen målestokk.

United: Sam Johnstone, Marnick Vermijl, Tyler Blackett, Michele Fornasier, Tom Thorpe, Luke Giverin (Tom Lawrence, 23.), Larnell Cole, Ryan Tunnicliffe, Joshua King, Davide Petrucci, Bebe (Adnan Januzaj, 65.)

Larnell Cole 2, Tom Lawrence og Joshua King scoret Uniteds mål. Sistnevnte satte punktum i kampens siste minutt.

Tom Lawrence kom innpå som innbytter for en skadet Luke Giverin etter 23 minutter, og scoret det første målet etter 45 minutter, mens Larnell Cole altså satte inn 2-0 og 3-0.

Ellers kom Adnan Januzaj inn for Bebe etter en drøy time, og Veseli inn for Lawrence igjen seks minutter før full tid. Mats Møller Dæhli ble sittende på benken gjennom hele kampen.

Her kan du lese forhåndssaken om kampen, med reservenes vei til denne finalen samt mer.