Ny seier for Di María

Argentina byttet ut hele laget – unntatt United-stjernen.

ARGENTINA – ECUADOR 2-1:

Etter fredagens 2-0-seier mot El Salvador, gjorde Argentinas trener 10 bytter på laget før nattas kamp mot Ecuador.

Den eneste spilleren som ble beholdt var Uniteds Ángel Di María.

United-stjernen silte 73 minutter fredag og fikk nye 79 minutter natt til onsdag, men uten at de ble spesielt minneverdige. Di María forsøkte som alltid, men lyktes ikke akkurat med alt. Han var imidlertid involvert da Argentina tok ledelsen, da corneren hans ble stusset på første stolpe og satt inn av Sergio Agüero på bakre stolpe.

Ecuador utliknet litt senere, før Paris St. Germains Javier Pastore avgjorde kampen med sitt første landslagsmål i 2. omgang.

Marcos Rojo, som stod over mot El Salvador, spilte også hele kampen for Argentina, mens Antonio Valencia så hele kampen fra benken for Ecuador.

Dette var Argentina og Ecuadors siste kamp før sesongslutt, men lagene skal gjennom henholdsvis én (Argentina) og to (Ecuador) treningskamper før sommerens Copa America starter.

I en annen landskamp natt til onsdag fikk Javier Hernandez en halv time for Mexico da Paraguay ble slått 1-0. Denne gangen måtte imidlertid den Real Madrid-utlånte United-spilleren gå målløs av banen.