Memphis-magi

MANCHESTER: Old Trafford har fått en ny favoritt i drakt nummer 7.

Manchester United-fansen har alltid hatt en forkjærlighet for spillere i 7-er drakten, og nå har Old Trafford fått en ny yndling. Etter to fantastiske mål og en målgivende presenterte Memphis Depays seg på best tenkelige måte i Champions League-kvalifiseringen mot Brugge.

– Bare å fortsette

Hovedpersonen selv var glad for notere seg for sine første nettkjenninger i United-drakten.

– Jeg avsluttet sist sesong med flere mål. Når du kommer til en stor klubb så må du fortsette å score og det var en god følelse å score mine første mål på Old Trafford, sier Memphis til Manutd.com.

United fikk imidlertid den verst tenkelige starten på den viktige Play Off-kampen mot Brugge. Et frispark fra Victor Vazquez slo inn et frispark som Carrick forsøkte å klarere. Midtbanespilleren var imidlertid uheldig med klareringen og styrte i stedet ballen i eget mål bak en utspilt Romero. Da var kampen bare åtte minutter gammel og oppgaven plutselig veldig mye vanskeligere for United.

FØRSTE SCORING: Memphis Depay fikk sin første scoring for Manchester United.

Men da Old Trafford-publikummet trengte en helt som mest fikk de det da Memhpis Depay viste seg frem.

Først fikk han en herlig pasning fra Carrick. Nederlenderen vippet ballen over en forsvarer, ventet og ventet og ventet og fant til slutt åpningen han letet etter. Med et lavt skudd i lengste hjørne sørget Memphis for at lagene var like langt etter 13 minutter.

Den fotrappe, bokstavelig talt, flyvende hollenderen var sentralt i alt United foretok seg offensivt. Drøye fem minutter før pause fikk han en ny stor sjanse da han kom alene med Brugge-keeper Bruzzese fra skrått. Fremfor å avslutte valgte han en pasning til Mata. Uegoistisk, men i etterpåplokskapens lys, kanskje ikke den beste løsningen.

Likevel skulle Memphis få en ny sjanse like etter. Og som ikke en perlescoring var nok, sørget Memphis like godt for en ny like før pause. Nederlenderen fikk ballen på venstrekanten vendte inn og avsluttet med et fantastisk velplassert skudd i lengste hjørne.

Memphis selv var imidlertid irritert over at han ikke scoret på den gigantiske sjansen han fikk i andre omgang etter å ha blitt frispilt av Wayne Rooney.

– Derfor er jeg litt skuffet. Jeg kommer til å glemme det i morgen, men i natt kommer jeg til å tenke på den sjansen jeg bommet på, men selvsagt er jeg glad vi vinner, sier han.

– Gjør dette på trening

At Memhpis Depay kan besørge spektakulære mål kom ikke som noen overraskelse for kaptein Wayne Rooney. Han sier Memphis har vist fantastiske ting på United-treningene.

– Han har scoret mål fra 35-40 meter. Han har et fantastisk skudd, forteller Rooney i Mixed Zone etter kampen.

Kapteinen er tilfreds med 3-1-seieren og sier det gir United et bra utgangspunkt foran returmøtet i Belgia nesten uke.

Det er godt å være tilbake i Champions League. En stor klubb som Manchester United bør være med i dette selskapet, sier Rooney.