Matchvinner på overtid

Ángelo Henríquez stjal showet med en avgjørende scoring på overtid, og Nani var sentral.

United-eide Ángelo Henríquez ble matchvinner for Dinamo Zagreb da de gjestet Stadion Poljud for et toppoppgjør mot Hajduk Split.

Etter en utligning 90 minutter ut i kampen, steg chileneren fram og sikret Dinamo tre poeng og ledelse i den kroatiske toppdivisjonen. Med det forblir de regjerende seriemesterene ubeseiret etter syv serierunder.

Målet er hans første for kroatene, i hans tredje kamp så langt. 20-åringen startet kampen på benken, men erstattet Vukojević etter 59 minutter.

En annen utleid United-spiller, Nani, var i aksjon mot Benfica på Estádio da Luz. Også vår portugisiske venn skulle vise seg å være i sentral for sin nåværende arbeidgiver, og hissig press fra Nani resulterte i en keepertabbe Islam Slimani konverterte til utligning og 1-1. Det ble sluttresultatet, og Sporting ligger nå på 8. plass i Primeira Liga etter tre kamper.

Under kan du se scoringen til Sporting, som beklageligvis ser ut til å være filmet med kalkulator.