Manchester-derbyet endte uavgjort

Oppdatert: Angel Gomes tilbake blant målene.

Til tross for at ikke A-laget spiller før søndag morgen, var det kamp allerede lørdag formiddag for akademiet.

Det var heller ikke hvilken som helst kamp, det var selve kampen om Manchester som skulle spilles.

Manchester United spilte en forrykende kamp mot Liverpool for en drøy uke siden, en kamp som endte med poengdeling.

Det gjorde det også denne lørdagen, etter to mål fra begge lag.

På stillingen 0-0 fikk United et korrekt avblåst scoring, da Bohui handset ballen i mål.

Ikke lenge etter var stjerneskuddet Angel Gomes på riktig sted til rett tid, og sendte United fortjent i ledelsen.

City kom seg fort til hektene, og etter 35 minutter kunne Nmecha utligne for hjemmelaget.

Litt mot spillets gang gikk United igjen opp i ledelsen, denne gangen fra et klønete tilbakespill av City, og det endte med selvmål av Coveney.

20 minutter før slutt var Nmecha igjen redningsmannen for City, og unggutten fastlo sluttresultatet med sitt andre mål for dagen. Det endte 2-2, i det som skal ha vært en fartsfyllt og spennende kamp.

City 2-2 (1-1) United

U18 Merit Group A Premier League
Etihad Campus, 17. mars 2017, kl. 12.00

25. min.: 0-1 Gomes
31. min.: 1-1 Nmecha
57. min.: 2-1 Coveney (selvmål)
69. min.: 2-2 Nmecha

United: Theo Richardson, George Tanner, Tyrrell Warren, Callum Whelan, Ethan Hamilton; Indy Boonen, Aidan Barlow, DJ McIntosh-Buffonge, Zak Dearnley (Thomas Sang, 87.); Angel Gomes (Harry Spratt, 65.); Josh Bohui.
Uben.innb.: Max Dunne, Max Johnstone, Luca Ercolani.