…mens U18-laget vant etter en tidlig scoring i andre omgang.

Mens Manchester Uniteds førstelag har reist til USA for å forberede seg til den kommende sesongen, klargjør reservelaget og U18-laget seg med sesongoppkjøring hjemme i Storbritannia.

Tirsdag kveld var både U18 og U21 i aksjon – mot henholdsvis Trafford og Southport.

Klokken 20.00 tirsdag kveld ble treningskampen mellom Southport og Manchester Uniteds reservelag sparket i gang.

Manchester United gjorde to endringer fra laget som møtte Bray Wanderers – inn på laget kom Davide Petrucci og James Wilson. Sistnevnte spilte for anledningen med en velteipet finger etter å ha pådratt seg et brudd på trening.

Rødtrøyene dominerte banespillet voldsomt, ifølge Southports twitterkonto, men klarte aldri å finne veien til nettmaskene. Dermed endte kampen 0-0.

Triumf for U18

Også Manchester Uniteds U18-lag var i aksjon tirsdag kveld. Uniteds fremadstormende unggutter møtte Trafford på Shawe View. Paul McGuinness stilte med følgende lag:

Supporterklubbens Eivind Brennhovd Holth var til stede på kampen, og kunne melde om en heller middelmådig første omgang, men med et par sjanser til begge lag. United stilte for anledningen i blå treningstrøyer uten nummer, noe som gjorde det vanskelig å identifisere alle spillerne fra avstand.

United fikk den største sjansen i den første omgangen, men ballen ble satt like utenfor fra kloss hold. Blåtrøyene styrte banespillet, og ønsket ofte å komme rundt på kant.

Et ungt og hardtarbeidende Trafford-lag stod lenge imot, men etter 49 minutter fant Marcus Rashford veien til nettmaskene da han banket ballen i mål alene med keeper.

Utover i den andre omgangen ble kampen stadig mer preget av å være en treningskamp. United dominerte mindre, og som følge av en rekke bytter, falt tempoet i kampen betraktelig.