DE UTLÅNTE (oppdatert) Sikret seg billetter til FA-cupfinalen.

Her er en oversikt over hvordan Uniteds utlånte spillere har gjort det denne helga.

Lørdag:

Championship:

Huddersfield – Derby 4-4

Manchester United Team Group Photocall

For en kamp, og for en kamp for United-spillerne. Reece James spilte 90 minutter, hadde assist til Huddersfields 2-1-mål og satte selv inn 3-1 direkte fra corner. Så slo Jesse Lingard, som også spilte 90 minutter, tilbake med 3-2-målet for Derby, og til slutt endte det 4-4.

Det var James’ første mål for Huddersfield i hans femte kamp, og han er fortsatt ubeseiret. Jesse Lingards mål var hans andre på 11 kamper.

Huddersfield ligger midt på tabellen, mens Derby er på play off-plass og har fire poeng å gå på ned til 7. plassen som ikke gir play off.

Brentford – Bolton 2-2

Saidy Janko startet på benken for Bolton, men kom innpå 10 minutter før slutt da stillingen allerede var 2-2. Bolton ligger på nedre halvdel av tabellen, men har god margin til nedrykksstreken.

Merk: Will Keane er fortsatt ute med en ankelskade for Sheffield Wednesday.

League One:

Barnsley – Peterborough 1-1

Ben Pearson startet på benken for Barnsley, men kom innpå 10 minutter ut i 2. omgang. Barnsley lå da under 0-1, men de kjempet seg tilbake og fikk 1-1 i kampens siste minutt med Pearson på banen. Det var midtbanespillerens 20. kamp for Barnsley siden nyttår, men Barnsley er nå ni poeng bak play off. De blir nok dermed å finne i League One også neste sesong.

La Liga:

Real Madrid – Malaga 3-1

Javier Hernandez kom innpå allerede i 5. minutt for Gareth Bale, og fikk med seg en målgivende til Cristiano Ronaldo helt på tampen. Med seks kamper igjen å spille ligger Hernandez og Real to poeng bak Barcelona på tabellen.

Fredag:

Kroatia:

NK Lokomotiva – Dinamo Zagreb 1-2

Angelo Henriquez spilte hele kampen for Zagreb, og ble på mange måter matchvinner med sin 2-0-scoring midtveis i 2. omgang.

Det var Henriquez’ 12. mål på 13 kamper fra start og 20 totalt for de kroatiske serielederne. Han har scoret seks mål på sine seks siste kamper for klubben, og med en serieledelse på 15 poeng er det bare en totalkollaps som kan hindre Henriquez fra å få med seg et kroatisk gull denne sesongen.

Søndag:

Aston Villa – Liverpool FA-cup semifinale 2-1

Liverpool var store forhåndsfavoritter, men isteden ble det Tom Cleverley og hans Aston Villa som stakk av med billettene til Wembley-finalen på Steven Gerrards fødselsdag, 30. mai.
Innlånte Cleverley gjorde en solid jobb på Villas midtbane og skal ha sin del av æren for at resultatet ble som det ble.

Sporting Lisboa – Boavista 2-1

Nani sto over sist, men var tilbake og spilte hele kampen da Sporting Lisboa for andre gang på rad sikret seg en 2-1-seier. Det skjedde til tross for at laget hans måtte spille med ti mann gjennom hele 2. omgang.
Med 63 poeng ligger Sporting trygt plassert som nummer tre på Primeira Liga-tabellen, ti poeng foran Sporting Braga, men langt bak Benfica (74) og Porto (71).