Lyst til å spille for United?

,

Lørdag 3. juni spiller Supportercupen på Nordre Åsen Kunstgress. Les her hvis du vil være med.

(bilde øverst: Finale-laget fra 2013)

Supportercupen arrangeres for 27. år på rad, og det er på høy tid med en United-triumf.

Vi stiller nok en gang med to sjuerlag av totalt 36.

Vi var i semifinale i både 2003, 2004, 2005, 2013 og i 2014. I 2013 hadde vi sågar begge lagene våre i semi’en, hvor ett gikk til finalen. Der ble dessverre Tottenham for sterke for oss. Ny finale ble det også i 2014, og da ble også Tottenham for sterke, denne gangen etter straffekonkurranse.

2015 og 2016 ble en stor nedtur etter to tapte finaler på rad i 2013 og 2014, men et godt fundament ble lagt sist turnering, så vi er sterke i troen på at i 2017 blir det endelig vår tur!

For å gjøre det bedre denne gangen trenger vi din hjelp.

Dersom du er 14 år eller eldre og spiller/har spilt fotball – er det bare å ta kontakt. Kanskje blir du en av de heldige som får spille for United i Supportercupen. Du MÅ være medlem av Supporterklubben, og oppgi medlemsnummer i eposten.

Vår kontaktperson/manager er Alsing Selnes, og han kan nås på epostadressen 1010zizou@live.no. Skriv noen linjer med navn, alder, telefon, adresse og epost – og send innen 1. mai. Nevn også hvilken posisjon du foretrekker, og på hvilket nivå du spiller/har spilt. Vi tar kontakt med dem som er aktuelle for turneringen senest 19. mai.

De som ikke hører noe fra oss denne gangen, oppfordres til å prøve igjen neste år. Det er mange som ønsker å spille for United, og alle kan dessverre ikke få være med.

Spillested:  Nordre Åsen Kunstgress (Skeid). Kjelsåsveien 9, Oslo.

NB: Vi gjør oppmerksom på at de som blir tatt ut, må ordne og betale reise og eventuelt opphold selv.

MERK OGSÅ:  Supporterunionen arrangerer kveldsarrangementet på The Scotsman (Karl Johan) i Oslo sentrum fra kl. 19.30 etter turneringen. Dette er i samarbeid med TV2 og her blir det (blant annet) premieutdeling.

Du kan lese mer om cupen på supporterunionen.no.

På forsiden nå: