U18: 3-2 over Stoke

Paul McGuinness’ unggutter slo Stoke 3-2 på eget gress.

Fulham ble slått 4-1 på bortebane i forrige kamp.

Nå er håpet at U18-gutta kan avslutte sesongen bra med seirer også i de to siste kampene mot Stoke og Everton.

Tirsdag ventet Stoke på Carrington, og ett selvmål, og ett hvert av Borthwick-Jackson og Charlie Scott sørget for seier for de rødkledde – tross god innsats og en tomålsopphenting av Stoke etter mål av Makrillos og Edwards.

Les tekstoppdateringene nedenfor.

Spillerstatistikk | U18 terminliste og kampreferat | U18-tabellen

United 3-2 (2-0) Stoke

02. min.: 1-0 Kurasik (selvmål)
35. min.: 2-0 Borthwick-Jackson
59. min.: 2-1 Makrillos
74. min.: 2-2 Edwards
89. min.: 3-2 Scott

Uniteds lag: George Dorrington; Charlie Scott, Ro-Shaun Williams, Axel Tuanzebee, Cameron Borthwick-Jackson; Jordan Thompson, Devonte Redmond (Tosin Kehinde, 46.); Joe Riley, Marcus Rashford (Zak Dearnley, 49.), Demetri Mitchell; Ruairi Croskery

Uben.innb.: Dean Henderson, Oliver Rathbone, Tyler Reid

1.min: Kampen er i gang. Keeper George Dorrington debuterer, mens spiss Ruairi Croskery har fire mål på seks kamper fra start. United ligger midt på tabellen, mens Stoke ligger sist. Det bør dermed være muligheter for en hjemmeseier.

2.min: MÅL. Drømmestart for United. Frispark fra venstrekanten rotes i mål av Stokes keeper. Marcus Rashford slo frisparket, men det kan vel like gjerne telle som selvmål.

3.min: Ny stor sjanse for United. Redmond plasserer ballen utenfor etter at første forsøk fra kanten ble blokkert.

14.min: Roet seg veldig ned. Ikke altfor mye imponerende spill, men det er United som styrer.

17.min: Stokes første sjanse. Spissen får plass alene med keeper Dorrington, chipper, men heldigvis for United setter han avslutningen over mål.

21.min: Ny sjanse for Stoke, som har hatt et par gode minutter. Skuddet fra 11 meter ble imidlertid blokkert og United slapp med skrekken.

27.min: Avslutning fra skrått hold for bortelaget, men debutant Dorrington redder sikkert.

30.min: Sjelden sjanse for United. Croskery til Mitchell, men han skyter utenfor fra brukbar posisjon.

32.min: Stoke-frispark fra 18 meter stryker stolpen til Dorrington.

35.min: Bra sjanse for United. Mitchell spilt fri inne i feltet på venstrekanten, men skuddet ender i corner etter en benparade fra keeper.

35.min: MÅL. 2-0. Cameron Borthwick-Jackson dytter en keeperretur i mål fra kort hold, etter at keeper først redder et skudd fra høyrekanten. Borthwick-Jacksons første scoring. Mon tro om han får alle de bokstavene på ryggen hvis han når A-laget?

38.min: En Stoke-spiller klarerer på streken da United igjen kommer rundt på venstrekanten.

40.min: Rett og slett fantastisk av Mitchell. Lobber ballen over en spiller, løper rundt ham, tar igjen ballen og finter ut nestemann før han legger inn. Nesten verdt hele kampen alene de få sekundene.

41.min: Så treffer en Stoke-avslutning en United-spiller, endrer retning og ender i tverrligger ut.

45. PAUSE: United tok ledelsen etter en keepertabbe etter bare 80 sekunder, og var best de første 10 minuttene. Stoke yppet seg midt i omgangen, men etter at United økte ledelsen etter 35 minutter har United vært best. Stoke hadde en ball i tverrligger like før pause, men omgangens detalj stod Demetri Mitchell for med en utsøkt teknisk delikatesse noen minutter før pause. (se 40.min)

46.min: 2. omgang er i gang.

51.min: Stoke-corner – ebber ut i ingenting.

52.min: United-corner. Ebber også ut i ingenting.

54.min: Stoke-spiller avslutter fra spiss vinkel, går både langt over og utenfor.

56.min: United-sjanse. Riley skyter like utenfor fra 18-19 meter.

56.min, MÅL: Stoke. 2-1. Makrillos fant nettmaskene med et skudd fra like utenfor 16-meteren. Den skulle keeperen hatt.

63.min: Stoke angriper stadig fra høyre. Solid United-forsvar står i veien.

64.min: Corner United. Heades unna.

70.min: Makrillos skyter fra like innenfor 16-meteren, Uniteds sisteskanse redder mesterlig.

71.min: Ender i Stoke-corner. Slås inn, headed unna av United-forsvaret.

73.min, MÅL: Stoke har utlignet. Makrillos curler inn et nydelig innlegg fra 30 meter, og finner Liam Edwards på bakerste som header inn utligningen.

83.min: Stoke-spiller felles i feltet. Ikke straffe, ifølge dommeren.

84.min: Kjempeskudd av Riley og enda bedre redning av Stoke-keeperen. Kunne lett ha stått 3-2 i Uniteds favør der.

85.min: Nytt Riley-forsøk. Blokkeres av en Stoke-stopper.

90.min, MÅL: Corner savings inn, og på enden av 16-meteren står Charlie Scott og forlenger ballen videre til mål på vakkert Van Persie-vis. Ballen gikk for øvrig via en annen spiller, men vakker avslutning.

90.min: United tar altså ledelsen i Fergie-time.

90+5.min: Slutt. United vinner 3-2.