LIVE: Banket Liverpool

Mancchester United hadde full kontroll da de vant 3-0 over Liverpool.

Manchester United vant hele 3-0 mot erkerival Liverpool i den 16.runden av Premier League og er nå hele ti poeng over Brendan Rodgers lag.

Det hele startet etter tolv minutter da Antonio Valencia enkelt kom seg forbi Joe Allen og Alberto Moreno. Han la ballen videre til Wayne Rooney som scoret det første målet. Så rett før pause doblet Juan Mata denne ledelsen og etter 71 minutter satte Robin van Persie spikeren i kista. Liverpool hadde noen sjanser til å score, men en enestående David de Gea og noen svært effektive spisser gjorde at United til slutt vant 3-0.

Manchester United: De Gea, Valencia, Jones, Evans, Young, Carrick, Fellaini, Mata, Rooney, van Persie, Wilson.

Benken: Lindegaard, McNair, Blackett, Herrera, Fletcher, Januzaj, Falcao

Liverpool: Jones, Skrtel, Lovren, Johnson, Moreno, Henderson, Allen, Gerrard, Coutinho, Lallana, Sterling.

Benken: Mignolet, Toure, Lambert, Lucas, Can, Balotelli, Markovic.