Får han sin debut på søndag?

Chelsea vant storkampen

Tuanzebe stanget United i ledelsen, men Chelsea slo tilbake.

Det hele startet så bra, da Axel Tuanzebe stanget inn en tidlig ledelse for United, fra et meget presist hjørnespark. Det skulle dog vise seg å være blant de få positive tingene å ta med seg fra denne kampen, sett med røde øyne.

Chelsea svarte bare ti minutter senere, og etter det handlet det meste om laget fra London. O´Hara i mål for United hadde mer enn nok å gjøre, og ingen av målene kan vel legges på sisteskansen. Ikke bare det, men han reddet også et straffespark i første omgang – men det skulle komme mer.

Manchester United v Tottenham Hotspur: U21 Premier League
Sean Goss leverte en god forestilling mot Chelsea.

Bare fem minutter ut i andre omgang fikk Dasilva lov til å tråkle seg ned langs venstrekanten sin, før han la ballen tilbake til en helt umarkert Quintero fikk god tid til å sikte. 2-1.

Man kan argumentere for at United skulle hatt et straffespark etter drøye 65 minutter, men det var ikke enkelt for dommeren å se. På reprisen så ser man at Mitchell får en liten klakk på hælen innenfor 16-meteren, men det ble altså ikke blåst.

Det var Chelsea som styrte kampen, og United fikk lite rom å jobbe med. Det var nok også en utfordring for ungguttene å spille uten en ren spiss, noe som ble tydelig i overgangsspillet – eller mangelen på det.

På overtid avgjorde Chelsea det hele, etter mye klabb og babb. Ballen ble aldri klarert, og Maddox gjorde ingen feil.

Alt i alt, dette var nok ikke en opptreden Nicky Butt vil være særlig fornøyd med. Axel Tuanzebe fortsetter sitt gode spill, selv om han kanskje kunne ha gjort en bedre jobb på det første målet til Chelsea. Sean Goss har også roen og overblikket fra sin sentrale posisjon, men det var ofte en mangel på pasningsalternativer fredag kveld.

Neste utfordring for reservene er nå Sparta Praha 15.desember, før Middlesbrough venter bare en uke senere.

Chelsea 3-1 (1-1) United

Premier League 2
EBB Stadium, Aldershot, 9. des. 2016, kl. 20.00

20. min.: 0-1 Tuanzebe (Goss)
36. min.: 1-1 Sterling
52. min.: 2-1 Quintero
90. min.: 3-1 Maddox

United: Kieran O’Hara; Regan Poole, Axel Tuanzebe, Charlie Scott (Aidan Barlow, 90.); Matt Olosunde, Sean Goss, Devonte Redmond, Matt Willock (Tosin Kehinde, 68.), Demetri Mitchell; Josh Harrop; Scott McTominay (Josh Doughty, 81.).
Uben.innb.: Max Johnstone, Indy Boonen.

Vi fulgte kampen LIVE.

90 (+4) Da var det hele over. Nicky Butts mannskap ble et nummer for små i dag, og er fortsatt på jakt etter sin første borteseier.

90(+1) Bytte, United. Barlow inn, Scott ut. Fire minutter er lagt til.

90. MÅL, Chelsea. Det var spikeren i kista. Det kommer etter en corner, som aldri blir klarert, og Maddox får til slutt hamret ballen i må. 3-1.

80. Bytte, Untited: McTominay ut, inn Josh Doughty, som får sitt første innhopp for sesongen.

77. Bytte, Chelsea: Quintero ut, Maddox inn.

71. Joshua Harrop får et gult kort, ren frustrasjon.

69. Sean Goss får et gult kort for å rive i trøya til Dasilva.

68. United gjør sitt første bytte i denne kampen; ut går Willock og inn kommer Kehinde.

61. United sliter litt med å sette spillet sitt, noe grunnet et hardtarbeidende Chelsea-lag.

51. MÅL, Chelsea. Godt forarbeid av Dasilva, og ballen blir slått hardt inn i feltet, hvor Quintero venter. En god avslutning, og Chelsea går opp til 2-1.

50. Bytte, Chelsea: Tomori ut, Colley inn.

49. Tomori gjør en viktig defensiv inngripen for Chelsea, men ser ut til å slå opp en liten skade han pådro seg i første omgang. Signaliserer bytte.

45. Andre omgang er i gang!

Til tross for en god start på denne kampen, er det Chelsea som jevnt over har vært det beste laget så langt. Etter at Axel Tuanzebe stanget inn ledelsen for United, våknet laget fra London for alvor. Det kunne, og strengt tatt burde, stått 2-1 til de blå, men heldigvis er O´Hara virkelig på jobb for United i kveld.

United har blitt spilt stadig dypere i banen, og uten en ren spiss i kveld har det heller ikke vært noen overganger å skrive hjem om.

Tuanzebe og Goss har vært enorme, sistnevnte hadde en fryktelig viktig inngripen mot slutten av omgangen, og uten den tror jeg trygt vi kan si at Chelsea hadde gått opp i ledelsen.

45 (+3). Dommeren blåser for pause, lagene går i garderoben med ett mål hver.

45 (+1). Igjen, så er Chelsea fryktelig farlige. Quintero bøyer et skudd rett utenfor stolpen, nå trenger United en pause for å samle troppene.

45. Det legges til tre minutter.

42. Stor mulighet for Chelsea. Innlegg fra dypet, og på bakerste stolpe dukker Mount opp. Heldigvis havner ballen på feil fot, og det blir utspill.

35. Straffe til Chelsea. Willock feller Mount klønete. Men hva gjør vel det, når vi har O´Hara i mål? Sisteskansen vår redder straffen, og det står fortsatt 1-1.

29. MÅL! Chelsea reduserer. Litt dårlig kommunikasjon i forsvarsleddet til United, og Sterling lar seg ikke be to ganger. 1-1.

25. Chelsea prøver seg nå, og først fyres det av et skudd fra Tomorisom går i treverket bak O´Hara, før Olosunde kommer med en reddende fot på returen.

19. MÅL! Tuanzebe med sitt første for reservene, og det kommer etter et herlig hodestøt fra en like herlig slått corner av Sean Goss. United opp i ledelsen!

6. Skulle Harrop hatt straffe der? Ved første øyekast ser det ut som Chelsea-spilleren er alt for sent ute i sin egen 16-meter, men dommeren står godt plassert og vinker spillet videre.

2. Spenstig inngripen av O’Hara, som må rydde opp etter et dårlig tilbakespill – bruker hodet for alt det er verdt i den situasjonen.

0. Avspark. Kampen er i gang!

Barlow (16) og Boonen (17) får sin debut for reservene, og det betyr at hele 14 spillere fra U18 har fått prøve seg for reservene så langt i år.

Avspark er kl 20.05, og kampen kan sees live på MUTV/TV2-Sumo, og vi dekker så klart kampen her på united.no!

Lagoppstillingene har kommet, og Boonen starter på benken fredag kveld.

Innbyttere: Doughty, Johnstone, Kehinde, Barlow, Boonen

Chelsea stiller med et sterkt lag fredag kveld. Van Ginkel og Chalobah har begge tidligere prøvd seg i Premier League: