United er ute

Et kompakt Huddersfield-lag vant 2-1 og gikk videre i FA Youth Cup.

Manchester United tapte fredag fullt fortjent mot Huddersfield i FA Youth Cup og er dermed ute av turneringen.

Da kampen var i gang kunne man fort se kampplanen til de to lagene. United trillet ball og Huddersfield ventet på kontringer. Det første målet kom allerede etter 14 minutter. Sean Goss vant ballen høyt på Uniteds banehalvdel og sendte Ben Atkinson perfekt alene med Pereira, som ikke gjorde noen feil og enkelt satte inn 1-0. Huddersfield kunne doblet ledelsen etter 21 minutter, men Jake Charles klarte ikke overliste Pereira i United-målet.

United svarte etter 26 minutter ved kaptein James Wilson. Et vakkert mål av United-spissen som fikk en lang ball fra Willock og løp fra Huddersfield-forsvaret før han satte den i lengste hjørnet for Guthrie. Etter scoringen trillet United mye ball, men et kompakt Huddersfield-lag nektet United rom. Rett før pause fikk Huddersfield straffe. Jake Charles ble holdt på vei igjennom av Benjamin Barber, en klar straffe. Charles tok selv straffen og satte iskaldt inn 2-1, dermed gikk Huddersfield til pause med en fullt fortjent ledelse.

Andre omgang ble en tafatt affære der United trillet mye ball, men ikke skapte det helt store. På overtiden av andre omgang kom Uniteds største sjanse, men Janko sendte ballen høyt over mål fra fem meter. Det endte 2-1 på John Smith´s Stadium og Huddersfield er dermed videre. Der møter de enten Manchester City eller Fulham i kvartfinalen.

Det var ingen god prestasjon fra Uniteds side, men både Andreas Pereira og Saidy Janko imponerte. Begge to viste god teknikk og bra fart, men Huddersfield gode forsvarsspill ga dem lite spillplass. Ellers var det en skuffende affære og United får komme bedre tilbake  neste år.

Under kan du gjenoppleve kampen gjennom liveoppdateringen vår.

Huddersfield 2-1 Manchester United

14. min.: 1-0 Atkinson
26. min.: 1-1 Wilson
40. min.: 2-1 Charles (str.)

Sted: John Smith´s Stadium.
Dato: 14. februar 2014, kl. 20.00
Turnering: FA Youth Cup

Huddersfield: Guthrie; Carroll, Boyle, Wilkinson, Kane; Holmes, Billing, Atkinson, Goddard; Charles, Bojaj

Huddersfield-benk: Booty, Ramsdale, Pyke, Pells, Boyle

Manchester United: Joel Castro Pereira; Callum Evans, Cameron Borthwick-Jackson, Nicholas Ioannou (Demetri Mitchell, 65.), Ben Barber (Marcus Rashford, 84.; Sean Goss, Matt Willock; Saidy Janko, Andreas Pereira, Josh Harrop; James Wilson

Manchester United-benk: Dean Henderson, Joe Riley, Devonte Redmond

19:56: Lagene gjør seg klare i tunnelen.

19:59: Lagene har entret banen. United XI: J.Pereira; Evans, Borthwick-Jackson, Ioannou, Barber; Goss, Willock; Janko, A.Pereira, Harrop; Wilson

20:00: Vi er i gang!

20:05: Det er United som har styrt kampen så langt, men ingen store sjanser til nå.

20:09: Sir Bobby Charlton, som har vunnet FA Youth Cup tre ganger, er på tribunen.

20:14: MÅL! HUDDERSFIELD 1-0. Ben Atkinson har scoret det første målet mot United i årets turnering. En gjennombruddspasning som United-forsvaret ikke oppfatter og alene med keeper er Atkinson iskald.

20:21: Stor Huddersfield-sjanse, men skuddet fra 20 meter er rett på keeper Pereira.

20:23 Nok en stor Huddersfield-sjanse, men Pereira gjør seg stor og redder den.

20:26: MÅL! UNITED 1-1. En lang ball opp mot Wilson som løper fra Huddersfield-forsvaret, tar ned ballen og er iskald alene med keeper. Wilson følger så opp med en Ro ned-feiring. Han har alt under kontroll!

20:39: STRAFFE! Huddersfield får straffe i det de er på vei igjennom og Barber holder i trøyen til Huddersfield-spilleren. Slipper unna noe form for kort, selv om det er bakerste mann.

20:40: MÅL! HUDDERSFIELD 2-1. Iskald straffe og Huddersfield er igjen i ledelsen.

20:42: Oh! Andreas Pereira er nære å score på et frispark fra litt over 20 meter, men ballen går såvidt utenfor.

20:46: To minutter tilleggstid.

20:48: PAUSE! Lagene går i garderoben etter 45 spilte minutter, Huddersfield leder så langt.

21:03: Spillerne kommer ut på banen, klare for de siste 45.

21:04: 2.omgang er i gang.

21:08: BYTTE HUDDERSFIELD. Goddard ut, Booty inn.

21:12: Gult kort til Huddersfield Billing.

21:16: United triller mye ball, men skaper ikke mye. Wilson på topp er ofte mye alene når han først får ball.

21:21: Huddersfield med kontring, 3 mot 2, men klarer ikke utnytte dette.

21:22: United med to store sjanser, men Huddersfield får ryddet opp. Først et innlegg fra Janko til Wilson, men han treffer ikke ordentlig. Så på returen får Janko den, men Huddersfield-keeperen får bokset den unna.

21:24: BYTTE UNITED. Ioannou ut, Mitchell inn.

21:28: Frispark til United fra 25 meter.

21:29: Wilson hopper over ball og Pereira skyter, men ballen treffer muren og går ut til corner.

21:30 Corneren ender i ingenting.

21:31: STOR UNITED-SJANSE! Wilson kommer fra høyre og løper fra Huddersfield-forsvaret, men fra skrått hold skyter han rett på Guthrie.

21:33: Kaptein Wilson får gult kort i det han meier ned en Huddersfield-spiller.

21:37: En sjansefattig kamp så langt, United må skru opp tempoet hvis de skal vinne her.

21:39: Huddersfield med to sjanser på få minutter, men den første gikk utenfor og den andre plukkes enkelt av Pereira.

21:41: Huddersfield har tatt over nå. United ser slitne ut.

21:43: Janko med et godt innlegg, men ingen United-spillere får kontroll på det.

21:46: BYTTE HUDDERSFIELD. Bojaj ut, Boyle inn.

21:47: Et godt United-innlegg treffer Wilson, men han får ikke et ordentlig treff på ballen og Huddersfield får klarert.

21:50: Tre minutter tilleggstid.

21:52: Janko får et innlegg på bakerste stolpe, men er presset og bommer langt over mål.

21:53: SLUTT! United er ute av årets FA Youth Cup.