LIVE: Klart tap mot Everton

Stor nedtur og nytt tap for United borte mot Everton.

United tapte sin andre strake kamp etter å ha vært altfor dårlig foran begge mål borte mot Everton. Louis van Gaals menn var kun gode de første 20 minuttene, men i stedet for scoring kom de under 1-0 i samme periode.

Etterpå sørget en dødball og et irriterende mål, da Everton utnyttet den nye offside-regelen, for at det endte med 3-0 og stygge sifre.

United hadde like mange store sjanser som Everton, kanskje én mer, og atskillig flere forsøk, men totalt sett ble det likevel et fortjent tap etter at de siste 70 minuttene var svake.

Lagoppstillingene:

United:  De Gea -Valencia, Smalling, McNair, Shaw -Herrera, Blind, Fellaini,- Mata, Young, Rooney
Benk: Valdes, Blackett, Januzaj, Pereira, Di Maria, Van Persie, Falcao

Everton: Howard – Coleman, Stones, Jagielka, Baines -Barry -Lennon, McCarthy, Barkley, Osman – Lukaku

Everton – Manchester United 3-0 (McCarthy 5, Stones 35, Mirallas 74)

93: SLUTT.

92: Young slår inn, men klarert igjen. United har hatt uttallige innlegg, men uten å komme til avslutning på nesten noen av dem.

91: og United har ballen hele tiden på Evertons halvdel, men uten at det har noe å si.

91: Tre  minutter tillegg.

89: Young finter seg fast i Everton-forsvaret, som vinner ballen.

87: Van Persie inn. Rooney ut for United. Lukaku og Barkley ut. Kone og Naismith  inn for Everton.

86: Lennon løper nedover høyrekanten, men snubler og mister ballen ut over dødlinka.

86: Corneren heades ned, men Falcao beiner ut.

85: Mirallas med et knallskudd fra 25 meter, men De Gea slår til corner.

83: Rooney halter rundt nå – tydelig fått en smell han kjenner. Robin van Persie er i oppvarming.

82: Blind vinner ballen høyt, Falcao får sjansen alene med keeper, scorer, men var i offside da Blind vant ballen så avblåst for offside.

81: Rooney får hodet på corneren, men via Jagielka og inn til Howard.

81: Shaw inn til Herrera som skyter via Barry og til ny corner.

80: United får corner på venstresiden, men legges over alle. Helt ufarlig.

79: Shaw og Young kombinerer igjen, men igjen også uten sluttprodukt inne i feltet.

77: Di Maria legger inn på bakre stolpe, Young header inn, men bak dødlinja.

74: MÅL Everton. Lukaku er i en kjempeoffside. United stopper opp, men så dropper Lukaku å ta ballen, Mirallas kommer løpende og scorer alene med De Gea.

73: Everton på en kontring, men Colemans innlegg blokkeres av Valencia.

72: Rooney skyter fra 20 meter, men igjen blokkeres det.

72: Herrera skyter fra 20 meter, men det blokkeres. Alt foregår fortsatt på Evertons halvdel.

70: Langpasning i bakrom til Falcao, som header, men for løst og i bue og Howard plukker. I alle fall en avslutning på mål…

69: Di Maria skyter fra 25 meter, men den blokkeres på 20 meter. Men BARE United akkurat nå.

69: Osman ut. Mirallas inn for Everton.

68: United med power play rundt Evertons felt. Innlegg som Young header tilbake i feltet, men klareres….klarer ikke å bryte gjennom.

67: Di Maria med et langt, håpefullt innlegg, men helt inn til keeper.

66: Corneren klareres.

65: McNair roter bort ballen på egen halvdel, og Smalling må rydde opp med å gi bort corner i neste hendelse.

66: GULT KORT til Shaw. Holder igjen Lennon da han blir passert på Evertons halvdel.

64: Barkley prøver seg igjen fra langt hold, men en lumpe inn til De Gea.

63: Mata ut. Di Maria inn for United.

63: Young passerer Lennon, men får frispark mot seg. Håpløst.

63: Di Maria er på vei inn.

62: Mata nær ved å bryte gjennom på høyre, men stoppes i siste øyeblikk.

59: United upresise igjen offensivt, og mister ballen….Ikke spesielt bra nå, heller….men Everton leder med to mål på 2-3 sjanser, mens United står med 0 mål på sine tre- fire sjanser.

58: United bruker Falcao i oppspillsfasen, men hardt presset mister han ballen.

57: Lukaku kommer til innlegg på venstresiden, som han dundrer knallhardt gjennom feltet og da forbi alle.

56: Everton avanserer langs venstresiden, og får innkast høyt oppe, bare for at United vinner ballen tilbake…ballen imidlertid mer i lufta enn langs bakken nå, noe som passer United dårlig.

54: Shaw og Young kombinerer, Shaw kommer rundt på venstre, legger tilbake til Mata, men skuddet fra 10 meter blokkeres.

52: United har fortsatt ballen neste hele tiden. Spørsmålet er om vi kommer til sjanser som kan snu kampen. Foreløpig for upresist de siste minuttene.

51: United triller frem og tilbake. Til slutt legger Mata inn, men spissene møter og innlegget ender med utspill for Everton.

49: Kampen er i gang igjen.

48: Shaw takler som nest siste mann mot Barkley, og begge går ned for telling. Dommeren blåser av, så begge får tilsyn.

47: Stor sjanse. Corneren heades ned til en umarkert Rooney, men med ryggen mot mål får han ikke snudd seg raskt nok og Howard blokkerer.

46: Rooney vinner corner med en gang.

46: United sparker i gang 2. omgang.

15.30: Falcao har kommet innpå. Fellaini har gått ut.

15.23: Falcao bruker pausen til å varme opp ute på gressmatta. Kan tyde på at han kommer inn.

46: PAUSE. Huff og huff. United kom egentlig godt nok i gang, men klarte ikke å score på et par store sjanser. Så gjorde Everton, som Chelsea, scoret på sin første sjanse, og så sprakk det igjen på en dødball. Uniteds kvalitet falt også i siste halvdel av omgangen, og totalt sett har det ikke vært godt nok foran begge målene. Dermed et meget vanskelig utgangspunkt før de siste 45.

46: Ett minutt tillegg.

45: Lennon får plass på høyre, legger inn til Barkley som skyter høyt over fra 20 meter.

44: Fellaini får skutt i feltet, men dommeren blåser mot United på corner NOK EN GANG.

44: Young vinner corner på venstresiden.

43: Blind klarerer corneren.

42: Langpasning som McNair ikke får kontroll på før han gir til corner.

41: United litt sjokket – spillet har også stokket seg etter 2-0-målet.

38: Dueller midt på banen i et par minutter nå.

35: MÅL Everton. På den tredje strake corneren får Stones heade i mål. Young forsøker å klarere på streken, men får den bare opp i tverrligger og inn for Everton. Huff..

34: Fellaini header ut til ny corner – som blir til enda en corner.

33: Everton kontrer, Coleman sikter mot Lukaku, men Smalling får klarert til corner.

33: Young skyter, men det heades ut. Så mister Mata ballen til Barry…

31: Herrera med gjennombruddspasning, men United-spilleren sklir og Howard plukker i feltet.

30: United får frispark midt på Evertons halvdel, tar det kort, til slutt slår Valencia inn, men over alle og ut til innkast på motsatt side.

29: Mata forsøker å tråkle seg inn i feltet, men Everton klarerer. Så kjører United på igjen, ballen havner hos Young, men han plasserer skuddet sitt over Evertons mål-.

27: Lukaku vender opp på 25 meters hold, men skyter halvhardt rett på De Gea. Ufarlig.

26: Dommeren blåser av mot Fellaini i duell mot Barry inne i feltet da corneren kommer.

25: Young legger inn til Rooney, som header over sterkt presset. Corner til United, da en Everton-mann er sist på headingen.

25: Everton har plutselig hatt ballen i ett minutt….sjeldent…men presses tilbake på egen halvdel.

23: United har hatt ballen 68 prosent av tiden så langt.

22: Herrera kombinerer med Shaw og stormer inn i feltet, men får ikke stokket beina og avsluttet. United dominerer, men Everton leder etter mål på sin ene sjanse til nå.

20: Matas firspark finner Smalling, som får headet ganske upresset, men rett på Howard fra kort hold. Nesten…Igjen.

19: Shaw bryter gjennom på venstre, men igjen får ikke United avsluttet. Like etter får Fellaini frispark ute til høyre, cirka 25 meter fra Evertons mål.

18: Corneren heades ut av Rooney og United får kontroll.

17: Duell mellom Smalling og Lukaku i Uniteds felt. Smalling vinner duellen, men gir bort corner.

16: United med godt angrepsspill igjen. Blind skyter fra 17 meter, men rett på Howard.

14: Corneren inn i feltet, men det blåses MOT United.

14: United rett i angrep. Bra av McNair først. Så skaffer Shaw corner.

13: Lukakus frispark blokkeres. Ballen faller til Osman, men hans skudd triller inn til De Gea.

12: GULT KORT til Fellaini – etter at han er for sent inne i sin andre duell på rad. Frispark til Everton på 30 meter…

11: Et minutt med mye dueller, før Fellaini lager frispark til Everton 10 meter inn på Uniteds halvdel.

10: Everton kontrer igjen, men denne gangen får United-forsvaret ballen unna.

10: Valencia legger inn, men det heades ut.

9: United bryter nesten gjennom da Herrera finner Blind på løp, men han får ikke vendt opp og til slutt får Mata dømt offside mot seg.

8: United har ballen. Everton ligger organisert. Det er sånn det er nå.

7: Kjempesjanse for United. Fellaini med herlig gjenvinning mot Barry, men fra 16 meter skyter han over mål alene med Howard.

5: MÅL. Everton. Kontrer etter corneren, rulle ropp United, McCarthy går gjennom og scorer alene mot De Gea etter å ha passert Blind og McNair. Ikke bra forsvarsspill av United, men samtidig veldig sterkt av Everton-spilleren.

4: Kort corner, som klareres når innlegget kommer inn.

4: Ballen går motsatt, og Valencia vinner corner.

3: McNair spiller opp Shaw på venstrekanten, og United vinner innkast høyt oppe. Ender imidlertid med balltrilling tilbake i backfireren igjen.

3: United har tatt kontrollen over ballen, og spiller rundt nå på Evertons halvdel.

2: McNair med en langpasning mot Young, men for lang og ut til innkast.

1: United overtok ballen etter 30 sekunders spill, og Fellaini skyter etter 50 sekunder. Skuddet fra 20 meter blokkeres.

1: Everton sparker kampen i gang.

14.29: Minuttet er over, og vi er klare til avspark. Everton ser ut til å ta avspark.

14.27: Loddtrekningen for hvem som skal starte med ballen er foretatt, men det blir først ett minutts stillhet før avspark – for en avdød Everton-personlighet.

14.24: Lagene tusler ut på gressmatta.

14.23: Lagene står klare til å gå ut på banen.

Vi venter på avspark, som skjer klokka 14.30.

FORM: Everton står med 10 hjemmekamper på rad uten tap i alle turneringer, og har 13 av 15 mulige poeng i serien de siste ukene. Samtidig har United vunnet alt de siste ukene – unntatt storkampen borte mot Chelsea forrige helg.