Lingard scoret da England U21 vant

England møtte Tyskland. 22 menn jaget en ball i 90 minutter, og England vant til slutt.

Jesse Lingard startet kampen for Englands U21-lag, da de tok imot Tyskland U21 i en treningskamp på Riverside Stadium i Middlesbrough.

Med draktnummer syv startet United-spilleren på venstrekanten i en 4-3-3-formasjon. Og Jesse Lingard tegnet seg på scoringslisten da England snudde kampen etter å ha ligget under to ganger.

Philipp Hofmann sendte tyskerne i føringen etter bare 14 minutter. Men 20 minutter senere kom Jenkinson på et av sine mange løp langs høyresiden. Han kom seg forbi flere spillere før han slo ut til Lingard, som satte ballen sikkert ned i det lengste hjørnet.

Gareth Southgates gutter var det beste laget i den første omgangen. Men det var Tyskland som åpnet best i andre omgang, og etter fem minutter lå ballen i mål igjen. Nok en gang var det Hofmann som scoret for bortelaget.

– Fotball er et enkelt spill. 22 menn jager en ball i 90 minutter, og Tyskland vinner til slutt, sa Gary Lineker en gang. Men denne gangen var det engelskmennene som til slutt snudde kampen og vant.

Etter 79 minutter mottok Nathan Redmond ballen mellom et sovende Tyskland-forsvar. Han nølte ikke et sekund, og satte inn 2-1 for England.

Kun tre minutter senere sørget James Ward-Prowse for at England trakk det lengste strået. Nok en gang var det Carl Jenkinson som feide nedover høyresiden. Han slapp ballen til Ward-Prowse, som satte ballen i mål, og ble overfalt av lagkameratene nede ved hjørneflagget.

Jesse Lingard ble mer og mer anonym utover i kampen. Likevel vil han først og fremst bli husket for å ha scoret det første målet.

Englands U21 lag har nå 13 seirer på de siste 14 kampene. Kanskje ser ikke fremtiden så mørk ut for engelsk fotball likevel?