MANCHESTER, ENGLAND - JANUARY 09: Wayne Rooney of Manchester United in action with David Edgar of Sheffield United during the Emirates FA Cup Third Round match between Manchester United and Sheffield United at Old Trafford on January 9, 2016 in Manchester, England. (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Rooney avgjorde på overtid

LIVE: United fikk straffe og Rooney sendte keeperen feil vei.

Lørdag 18.30 er det duket for FA-cup-fotball på Old Trafford, og på besøk til United kommer League One-laget Sheffield United.

Ifølge M.E.N. er verken Young, Schneiderlin eller Carrick å se i troppen til United, mens Lingard nylig er tilbake fra skade.

Januzaj kom denne uken tilbake fra utlån i Dortmund, men på fredagens pressekonferanse sa Van Gaal at belgieren må prestere for U21 før han får sjansen på førstelaget.

Både Andreas Pereira og Will Keane sies å være involvert i troppen til United. Keane, som nylig har returnert fra lån i Preston, gjorde comeback for U21-laget til United forrige mandag da Pereira avgjorde med to lekre mål. Du kan se begge målene til brasilianeren her.

Andreas Pereira har kun vært i startoppstillingen to ganger tidligere denne sesongen, men brasilianeren kan bli å se fra start mot Sheffield United. Hans to tidligere starter var mot Ipswich i september og Middlesbrough i oktober, begge i ligacupen.

Tidligere denne uken sa Ander Herrera at han helst ville spilt på bortebane. Spanjolen snakket om den gode stemningen på stadionene i de lavere divisjonene, men det ville kanskje ikke vært så dumt for United å få bortekamp. De røde fra Manchester har kun scoret seks mål på de siste ni hjemmekampene, og ingen av målene har kommet iløpet av de første 45 minuttene.

Lagoppstillinger

Manchester United: De Gea, Darmian, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson, Schweinsteiger, Fellaini, Herrera, Mata, Martial, Rooney

Benken: Romero, McNair, Varela, Lingard, Pereira, Memphis, Keane

Sheffield United: Long, Brayford, Basham, Coutts, Sharp, Collins, Woolford, Sammon, McEveley, Edgar, Hammond
Benken: Howard, Flynn, Baxter, Done, Campbell-Ryce, Reed, Adams

LIVE

SLUTT: De siste 45 minuttene utgjorde ingen god omgang. Lite sjanser og mye ball-trilling. Innbytterne kom inn og satte litt fart i laget, men uttelling kom først på overtid da Memphis fikk straffe. Rooney gjorde ingen feil fra straffemerket og berget United fra en omkamp i Sheffield.

90+7: Dommeren blåser av og United stikker av med seieren!

90+5: Sheffield måker ballen oppover, men Smalling vinner duellene.

90+3: MÅL MÅL MÅL! ROONEY! 1-0! Kapteinen sender Long feil vei og banker inn straffen i venstrehjørnet.

90+2: UNITED-STRAFFE!! Memphis utfordrer tre mann og kommer seg inn i feltet og blir felt.

90: SEKS minutter tillegg! Her er det mulig å score.

89: Memphis fyrer av igjen! Passerer en mann før han skyter fra 25-meters hold, men skuddet går dessverre like utenfor.

87: Pinefullt nære for United! Pereira vrir frisparket inn i feltet. Plutselig står Martial helt alene på 6-meters hold og fyrer av, men Sheffield får kastet en kropp foran ball. Returen havner hos Smalling, men engelskmannen bommer på ballen.

85: Martial våkner litt til live igjen og vinner et frispark. Vært veldig usynlig denne omgangen.

84: Schweinsteiger prøver seg videre. Jogger ut på banen igjen. Så virkelig ut til å være alvorlig til å begynne med.

82: Ser veldig vond ut, men tyskeren kommer seg på bena og går trasker av banen. Holder seg til kneet.

82: Schweinsteiger får seg en vond smell og ligger nede for behandling.

81: Pereira slår en herlig stikker til Lingard som slår videre til Martial. Sheffield-forsvaret får stokket bena og klarert ballen.

79: Memphis drar av en mann før han prøver å slå inn i feltet, men pasningen blir for upresis.

77: UNITED-BYTTE: LVGs siste bytte for kvelden. Ut går Fellaini, inn kommer Pereira.

76: Pereira gjør seg klar til å komme inn.

75: Schweinsteiger prøver lykke fra 20 meter, men ballen sklir av foten og går helt ufarlig til side for mål.

72: Ny United-corner. Treffer pannebrasken til Smalling som styrer mot mål, men Sheffield klarerer nok engang.

70: Friskt Memphis-innhopp! Dribler seg forbi to mann før han vinner en corner. Hjørnesparket ender ikke noe.

67: Sheffield prøver på et skudd like utenfor 16-meteren, men De Gea har full kontroll.

65: Så fyrer Memphis! Jogger litt med ball før han fyrer av fra 25 meter. Like ved siden av målet. Skuddet til STOR jubel fra fansen.

63: Sheffield-bytte: Sharp går ut, inn kommer Flynn.

61: Lingard prøver et hardt innlegg, men treffer et Sheffield-ben. Ender med klarering.

60: UNITED-BYTTE: Lingard kommer inn, mens Herrera går ut.

60: UNITED-BYTTE: Memphis kommer inn for Mata.

57: United vinner en corner. Slås kort før innlegget kommer fra Herrera. Ikke vanskelig å gjette, rett i fanget til Long.

56: Nytt United-innlegg i klypene til Long.

55: Så er Sheffield farlig frempå. Kommer fri på høyresiden, men Mata blokkerer innlegget og United tar over igjen.

53: Herrera får en albue i ansiktet og får vondt, men biter tennene sammen og reiser seg igjen.

51: Nytt United-innlegg som Sheffield plukker og banker opp til Smalling som tar ned ballen og spiller videre.

50: United kommer fremover, men Sheffield fortsetter å klarere.

48: Mata slår inn, men ingen andre enn Long er på den.

48: En start på 2.omgang som står i stil med 1.omgang. United triller og Sheffield er tålmodige med 11 mann bak ball.

45: Sheffield United sparker i gang 2.omgangen.

PAUSE: Første omgang lik så mange ganger i det siste. United styrer ballspillet, men kommer ikke til skudd på mål. Den tiende 1.omgangen på rad på Old Trafford uten scoring fra United. Bakover har United god kontroll og Smalling har hatt Sheffield-spiss Sharp i baklomma. Fremover må mye skje i 2.omgangen.

45+3: Det siste som skjer er en frispark-variant lik Blind scoret på mot Liverpool tidligere i år. Dette forsøket får ikke samme utfall, og Blind blåser ballen over mål før dommeren blåser av omgangen.

45+2: Sheffield stormer fremover og slår inn, men De Gea er tryggheten selv og fanger innlegget.

45+1: Borthwick-Jackson slår inn fra venstre, men innlegget går til side for mål.

45: Tre minutter tillegg.

44: Rooney skyter, men ballen går rett i muren.

43: United får frispark fra snaut 30 meter.

43: Darmian med nok et godt innlegg, men nok en gang klarerer Sheffield.

41: Sheffield-spiller ligger nede og får behandling.

41: Lang ball opp fra Sheffield som Sharp jager, men Smalling tar den ned med knusende ro.

40: Blir neppe mer enn ett minutt tillegg denne omgangen.

39: Rooney med en god ball til Herrera, men touchet blir litt for langt og Sheffield klarerer.

38: Martial kommer fri på venstresiden, men pasningen inn i feltet er helt uten adresse.

36: Blind finner Schweinsteiger i feltet og tyskeren går i bakken. Ikke noe stort rop om straffe, men «Basti» kaster et blikk på dommeren.

34: Ikke langt unna for United! Herrera slår kapteinen igjennom, men Sheffield-keeper Long er akkurat raskt nok ute til å ta den før Rooney.

33: Fellaini prøver å slå et innlegg, men kommer seg ikke forbi den første forsvareren.

32: Nytt Sheffield-innlegg, men Smalling har god kontroll og tar sentrer kontrollert videre.

31: Schweinsteiger slår Jackson fri på venstresiden, men blåses av for det som ser ut til å være en feildømt offside.

30: Herrera og Darmian kombinerer fint på høyresiden, men Darmian stoppes på vei inn i feltet.

30: En lang ball opp mot Mata blir for upreseis og Sheffield fortsetter å klarere.

28: Godt innlegg fra Darmian fra høyresiden, men ingen United-spillere er på den i feltet. Sheff.Utd header enkelt unna.

27: Borthwick-Jackson vinner ballen høyt i banen og prøver et innlegg, men Sheffield blokkerer forsøket.

25: Surrete balltap av Mata gir Sheffield mulighet til å storme fremover, men Smalling rydder opp.

24: United triller ball mens Sheffield jager. Venter fortsatt på kveldens første skudd på mål.

22: Fellaini header unna og United starter en kontring, men Martial stoppes på venstresiden.

21: Sheffield vinner sin første corner for dagen.

20: Kunne fort blitt mål til United der, men det blir ingenting. Darmian slår en stikker til Rooney og Sheffield-keeper Long er på bærtur. Rooney kommer seg forbi på siden, men nøler og det hele ender med utspark.

19: Rooney tester skuddfoten fra 20 meters hold, men ballen går høyt over mål.

18: Sheffield kommer til innlegg, men igjen plukker De Gea enkelt. Prøver å slå raskt til Rooney, men ballen triller helt inn til Sheffields keeper.

17: Tøffe tak fra Sheffield. Herrera blir meid ned av en kjempetakling fra Sheffields Collins.

15: Darmian tar seg innover i banen og slår til Martial. Sheffield får klarert.

13: Corneren fra Blind blir litt for lang, selv for Fellaini som får et hårstrå på den.

12: Nok et innlegg fra Jackson. Denne gangen vinner han en corner.

12: Borthwick-Jackson slår et hardt innlegg fra venstre, men Sheffield-forsvaret klarer.

11: Darmian prøver å utfordre backen igjen, men stoppes igjen.

10: United har god kontroll. Stopper angrepene til Sheffield og presser de til å gjøre feil.

8: Mata slår en stikker til Martial, men pasningen fra spanjolen blir litt for lang. Martial gir tommel opp for forsøket.

6: United presser aggressivt og vinner ballen høyt, men roer ned spillet. Sheffield får til slutt avverget.

5: Martial utfordrer Brayford og rekker opp hånden for corner, men dommeren gir utspark til Sheffield.

4: Sharp spurtslår Blind og kommer seg forbi, men nederlenderen henter seg opp og vinner ballen.

3: Darmian prøver å utfordre Sheffield-backen, men blir stoppet.

2: Sheffield er frempå og slår inn fra deres venstreside, men De Gea plukker innlegget enkelt.

1: Rooney og Herrera sparker i gang kampen.