Festaften og Rashford-scoringer

LIVE: Memphis herjet og United scoret fire i 2.omgang! Vi fulgte kampen direkte.

2-1 favør danskene var utgangspunktet før torsdagens møte mellom Midtjylland og Manchester United.

På onsdagens pressekonferanse sa LVG at han var forberedt på en tøff kamp og at han håpet United-spillerne ville kjempe enda hardere enn de gjorde mot Shrewsbury. Les mer fra pressekonferansen her.

Også Midtjyllands manager, Jess Thorup, pratet med pressen på onsdag hvor han sa at laget hans har tro på seier på Old Trafford mens stjernespilleren Pione Sisto hadde planen klar på hvordan danskene best mulig kan utfordre United.

På tirsdagens trening var både Marcos Rojo og Antonio Valencia tilbake på Carrington, men skadelisten til United er fortsatt lang. Se hele listen her.

Blant de som er skadde er forsvarsklippen Chris Smalling ute av troppen mot Midtjylland. Her kan du se hele troppen.

Martial har pådro seg en skade under oppvarmingen og Marcus Rashford tok hans plass, noe som ble helt avgjørende for kampen da den unge engelskmannen scoret to mål i 2.omgang.

Lagoppstillinger

Manchester United: Romero, Varela, Carrick, Blind, Riley, Schneiderlin, Herrera, Lingard, Mata, Memphis, Rashford

Benken: J.Pereira, Rojo, Poole, McNair, Love, A.Pereira

Midtjylland: Andersen, Rømer, Hansen, Bodurov, Novak, Sparv, Poulsen, Olsson, Hassan, Sisto, Urena
Benken: Dahlin, Bangaard, Bach Bak, Royer, Pusic, Kadlec, Onuachu

LIVE

Oppsummering 2.omgang: Det ble ren festfotball i 2.omgang. Memphis var god i første, enda bedre i andre. Endelig fikk vi se hva som har blitt ventet av nederlenderen i lang tid før han toppet det hele med en velfortjent scoring. Marcus Rashford var frisk i 1.omgang, og fikk tankene om Martial-skade til å forsvinne i 2.omgang. Fantastisk prestasjon av unggutten, og en godt gjennomført 2.omgang av United som fikk bortelaget til å kollapse helt mot slutten.

SLUTT

90+3: Det skjer ingenting i tilleggsminuttene og kampen blåses av på stillingen 5-1!

90: Tre minutter tillegg.

89: MEMPHIS! 5-1. Nederlenderen gjør ydmykelsen komplett for danskene da han får en fortjent scoring her i kveld.

89: RØDT KORT! Midtjyllands Rømer har fått kjørt seg mot Memphis i kveld og får sitt andre gule kort for dagen.

88: 4-1! Herrera gjør ingen feil! Ander Herrera er nådeløs og sender Andersen feil vei og banker ballen i venstre hjørne.

87: STRAFFE! Memphis prøver å legge ballen i lengste hjørne, men skuddet stoppes av en hånd.

86: UNITED-BYTTE: Andreas Pereira kommer inn de siste fem, ut går Jesse Lingard.

85: Rojo med en god pasning til Rashford som prøver å dra seg fri fra mann i rygg, men Midtjylland får stoppet unggutten.

79: MIDTJYLLAND-BYTTE: Olsson ut for Pusic.

79: UNITED-BYTTE: Marcos Rojo spiller kampens siste minutter, ut går Joe Riley.

75: 3-1! Rashford igjen! Varela finter bort en Midtjylland-forsvarer før han legger ballen inn i feltet. Der venter Rashford helt alene og bredsider ballen inn i mål.

73: Memphis fyrer av et skummelt skudd fra distanse, men det endes med et hjørnespark som klareres.

71: Lingard går ned i feltet og det ropes etter straffe, men det ender med et gult kort for filming.

70: Memphis med lekkert dribleraid! Danser ballett med Midtjylland-forsvaret før han prøver seg på en lobb over keeperen, men Andersen er med på notene og får avverget forsøket.

66: Nå er vi altså like langt. Dette resultatet vil gi ekstraomganger og eventuelt straffer.

65: MIDTJYLLAND-BYTTE: Hassan går ut, inn kommer Kadlec.

63: RASHFORD-SCORING! 2-1! Et Herrera-innlegg ser ut til å gå forbi alle, men Mata dukker opp og banker ballen inn i feltet. Der dukker Marcus Rashford opp og banker ballen i nota. Den er viktig!

62: Midtjylland svinger inn et frispark, men Romero er luftens baron og bokser unna.

60: Flere gode mulighet for United nå. Tre innlegg på kort tid, men ingen United-spillere får tåa på noen av innleggene.

60: United vinner ballen høyt i banen og dytter ballen ut til Memphis som blir stoppet i skuddøyeblikket.

58: Midtjylland presser høyt og United prøver en kontring, men Sisto feller Varela på vei frem.

56: Herrera slår et godt innlegg fra høyre, men Midtjylland-forsvaret klarerer.

54: Midtjylland prøver å angripe og vinner et hjørnespark, men Romero har full kontroll på innlegget.

52: Bortelaget er frempå og slår inn fra høyre, men Romero er våken og får slått ballen unna farligheter.

51: Lingard drar seg innover i banen fra høyresiden og fyrer av et skudd, men må nøye seg med et hjørnespark. Midtjylland klarerer.

50: God start på denne omgangen for United.

48: Nesten for Herrera! Igjen brillierer Memphis på venstresiden og slår et godt innlegg. Herrera dukker opp i feltet, men klarer ikke styre headingen på mål. Like utenfor fra spanjolen.

46: Kjempemulighet for Schneiderlin! Mata slår inn på bakrestolpe hvor franskmannen venter, men midtbanespilleren får ikke avslutningen på mål.

45: MIDTJYLLAND-BYTTE: Inn kommer Onouachu for Urena.

Oppsummering 1.OMGANG: United kunne hatt en ledelse til pause, men det siste steget mangler. Rashford har vært frisk og var uheldig da han ble nektet av stolpen. Juan Mata kunne også gitt United ledelsen, men klarte ikke å overliste Midtjyllands keeper. Memphis har også vist takter til noe vi har vi har savnet hos vingen og var med på å skape det meste som skjedde fra Uniteds side i den første omgangen.

PAUSE

45+1: Rashford prøver å slå inn, men innlegget går til side for mål. Det blir det siste som skjer denne omgangen.

45: Ett minutt tillegg.

43: Strafferedning fra Andersen! Juan Mata misbruker muligheten til å sende United i føringen.

42: STRAFFE! Herrera blir feid ned innenfor feltet til Midtjylland.

42: STOLPETREFF! Marcus Rashford er nære på å score i sin første kamp fra start, men nektes av stolpen.

41: Memphis er angriper på venstresiden og vinner et hjørnespark.

37: Spektakulært forsøk fra Schneiderlin! Midtbanespilleren prøver seg på et brassespark i feltet, men ballen går like utenfor.

35: Memphis er god igjen. Driller på venstrekanten før han slår inn et farlig innlegg, men Midtjylland-forsvaret kommer først på den.

35: Kampens første gule går til bortelagets Novák når han stopper Lingard ulovlig.

32: UTLIGNING! Selvmål, 1-1. Memphis setter på farten og kommer seg rundt på venstresiden. Han hamrer inn et innlegg, for hardt for Midtjyllands Bodurov som setter ballen i eget mål.

31: Schneiderlin slår en god pasning til Memphis, men skuddet fra vingen går rett på keeper.

30: United trenger nå to mål.

27: Så scorer Midtjylland. 0-1. Pione Sisto finter bort Blind og Carrick før han sender ballen i motsatt hjørne.

25: Midtjylland prøver å slå langt opp, men ballen ender hos Romero.

24: United prøver seg på en kort corner-variant, men ballen ender i klypene til Andersen.

22: Så er det nære på. Memphis og Mata kombinerer fint sentralt, men spanjolen stoppes i siste liten for Midtjylland.

22: United triller ball, mens bortelaget jager.

20: Fint driv fra Memphis! Nederlenderen drar seg forbi to og tre mann før han prøver å slå igjennom Rashford, men pasningen blir for svak.

17: Lingard rapper ballen fra Sisto og setter fart fremover, men dommeren gir bortelaget frispark.

16: Rashford prøver seg! Drar seg forbi en Midtjylland-forsvarer før han fyrer av et skudd i nærmeste hjørne. Andersen må ut i full strekk og må gi United en corner, som ender ufarlig.

15: Riley slår igjen inn fra venstre og er ikke langt fra å finne Mata som er klar for å fyre av på volley.

13: Rashford utfordrer på høyresiden, men innleggsforsøket blir ikke godt nok. Skal få skryt for initiativ der Rashford.

12: Varela stormer fremover i banen og slår inn, men innlegget klareres.

10: Urena prøver å utfordre Carrick som vikarierer som midtstopper i dag, men engelskmannen løser oppgaven utmerket og stopper angrepet.

9: Riley prøver å slå inn fra venstre, men Midtjylland-forsvaret header unna.

8: Bortelaget gikk høyt i press de første minuttene, men ellers har det vært en rolig start på kvelden.

5: Beklager med litt nettproblemer i starten, men det er nå i orden.