Tapte kvartfinalen på straffer

U21: United kjørte kampen i Lancashire Senior Cup mot Bolton, men ble straffet rett før full tid.

Tirsdag kveld tok U21-laget imot Bolton på Moss Lane i kvartfinalen i Lancashire Senior Cup, men måtte se seg slått på straffer etter at det stod uavgjort etter full tid.

De to lagene hadde møttes to ganger tidligere denne sesongen hvor United vant stort ved begge anledninger (4-1 og 4-0),  men cupoppgjøret på en sliten bane i Altrincham ble alt annet enn målrik.

Les full LIVE-tekst nedenfor!

Selv om United hadde ballen mest, maktet ikke mannskapet til Warren Joyce å skape altfor mange sjanse til tross for at James Wilson har vist god scoringsform den siste tiden. Hjemmelaget gikk likevel i ledelsen etter 27 minutter da Joe Rothwell ble felt på hjørnet av 16-meteren, og deretter tok ansvar selv og satte straffen i mål.

På U21-laget er det Ben Amos som har stått flest kamper i år, men dagens målvakt, Joel Pereira, viste seg frem med en fantastisk refleksredning rett før pause på en Bolton-avslutning fra nærmest én meters hold.

I andreomgang hadde ingen av lagene knapt en sjanse, og det virket som United skulle få semifinalebilletten ganske billig av Bolton. Men den gang ei. To minutter før full tid ble et frispark slått inn i målgården hvor ingen United-spillere maktet å få ballen unna som spratt videre inn i mål.

Dermed var det duket for straffekonkurranse på Moss Lane . Da Reece James stod for kveldens eneste bom er det Bolton som møter Wigan i semifinalen.

Neste U21-kamp er fredag 21. mars hjemme mot Chelsea!

Manchester United – Bolton (1-0) 1-1

1-0 Grimshaw (27 str.)
1-1 (88)

Sted og tid: Moss Lane, kl. 20.00 (norsk tid)
Turnering: Lancashire Senior Cup

United: J.Pereira; Varela, Thorpe, McNair, James; Janko, Pearson, Rothwell, Ekangamene, A.Pereira; Wilson (Rowley 81).

Innbyttere: Gollini, Weir, Rudge, Harrop.

LIVE

1: Og vi er i gang!
10: United har hatt ballen mest, men det har vært en rolig åpning på en sliten bane i Altrincham.
15: Varela får et unødvendig gult kort for å sparke bort ballen.
18: Bolton spiller seg inn i 16-meteren, men Thorpe kaster seg inn i skuddøyeblikket og får blokkert.
22: Begge lag har hver sine skuddforsøk. Begge rett på keeper.
25: Igjen skjer det ting i begge ender av banen. Først roper United på straffe etter en takling ved hjørnet av 16-meteren, før Bolton vil ha straffe for en påstått hands. Ingen av dem spesielt klare.
26: Men DER blir det straffe! Rothwell felles helt på grensen av 16-meteren.
27: MÅL! 1-0! Rothwell tar straffen selv og setter den sikkert til venstre for keeper som kaster seg feil vei.
34: Wilson viser seg frem! Vender bort en Bolton-forsvarer med ryggen til og banker til med venstreslegga. Skuddet går like over lengste kryss.
37: Fantastisk redning av Joel Pereira! Et innlegg heades inn i femmeteren hvor en Bolton-spiller bare skal bredside ballen i målt, men United-keeperen varter opp med en svært god refleksredning.
44: Bolton har tatt over etter at United gikk i ledelsen.

PAUSE: Det har ikke vært en altfor innholdsrik omgang, men United leder 1-0 etter straffescoringen til Rothwell. Bolton tok over etter det, og det er kun grunnet målvakt Joel Pereiras kjemperedning som gjør at det ikke står uavgjort til pause.

46: United starter andre omgang.
59: Bolton gjør et bytte. Skjedd svært lite etter hvilen.
68: United har ballinnehavet, men det er mer snakk om firkantspill enn noe annet. Et og annet ufarlig langskudd nå og da.
72: Skulle gjerne sett skuddstatistikken i denne kampen. Vanvittig mange svake langeskudd har gått utenfor eller rett i klypene på begge lags målvakter.
77: Boltons toppscorer, som kun har vært på banen i ti minutter, må forlate banen med skade.
79: Andreas Pereira med et frispark fra 18 meter som sniker seg gjennom muren, men keeper redder.
81: Rowley inn for Wilson. Andreas Pereira nå på topp.
85: Bolton med et brukbart skudd mot mål, men over.
88: MÅL! 1-1! Med kun minutter igjen utlikner Bolton! Et frispark fra skrus inn fra høyre. Ballen får en lei sprett og i kaoset finner den veien til mål.
89: Et godt Rothwell-skudd stryker stolpen!
90+1: Dersom det står uavgjort til full tid blir det straffekonkurranse.

FULL TID: I det som har vært en svært rolig og temposvak andreomgang klarte altså Bolton få utlikningen de trengte to minutter før full tid på en dødball. Det betyr at det er klart for straffekonkurranse på Moss Lane!