Knepent tap for juniorene

Tyler Blackett (bildet) og U18 ble påført sesongens tredje nederlag i dagens kamp mot Blackburn. United.no fulgte kampen.

Manchester United U18 lå en periode under hele 3-0, men kjempet seg tilbake i kampen med to vakre scoringer i løpet av kampens siste kvarter. Flere scoringer ble det imidlertid ikke, og dermed ble det et fortjent tap i dagens bortekamp mot Rovers. Uniteds scoringer kom forøvrig ved Joe Rothwell og Tom Lawrence.

Blackburn var det klart beste laget totalt sett, og det var til slutt lite å si på at det var vertene som stod igjen med alle tre poengene.

Kampen i Blackburn startet klokken 12 (skandinavisk tid), og ble vist direkte på Viasat Fotball.

Blackburn 3 (2) – United 2 (0)

15. min.: 1-0 O’Sullivan21. min.: 2-0 McClaren65. min.: 3-0 McClaren75. min.: 3-1 Rothwell80. min.: 3-2 Lawrence

Manchester United: Joe Coll – Luke Hendrie, Tyler Blackett, Declan Dalley, Luke McCullough – Joe Rothwell, Jack Barmby, James Weir (Ben Pearson, 69.) – Sam Byrne, Tom Lawrence (Kenji Gorre, 89.), Gyliano Van Velzen.

Benken: Charni Ekangamene, Jack Rudge.

_______________________________________________________________________________

1. omgang

1. min: Kampen er i gang!

3. min: Blackburn har kommet best ut fra startblokkene.

7. min: Vertene har satt United under press innledningsvis, men har fortsatt til gode å skape de helt store mulighetene.

15. min: 1-0 – Blackburn tar ledelsen! Vertene utnytter en dårlig Dalley-klarering, og smeller ballen inn bak en sjanseløs Joe Coll.

21. min: 2-0 – Blackburn dobler ledelsen. McClaren legger på til 2-0 etter en fin heading, men nok en gang kommer scoringen etter svakt forsvarsspill.

30. min: Blackburn har full kontroll mot et tafatt Manchester United U18-lag.

35. min: United litt mer med de siste minuttene.

40. min: Byrne får en stor sjanse, men skyter rett på Blackburns sisteskanse fra god posisjon.

44. min: Blackburn får en god mulighet etter en fin kontring, men Joe Coll varter opp med en god redning. Vertene får corner.

45. min: Lagene går til pause på stillingen 2-0 til Blackburn.

2.omgang

48. min: United-juniorene får en trippelsjanse ut av intet, men klarer ikke omsette noen av mulighetene til scoring.

51. min: Et skudd går i Blackburn-blokka, og plutselig spretter ballen Uniteds vei. Van Velzen klarer imidlertid ikke få mer enn bare en lang tå på ballen, og dermed klarer keeper så vidt å avverge.

65. min: 3-0 – Blackburn øker ledelsen ytterligere. En Blackburn-angriper h4 i stolpen, men er selv fremme og dytter returen i mål.

68. min: Blackburn er nære ved å legge på til 4-0, men har ikke marginene på sin side.

77. min: 3-1 – Manchester United U18 reduserer. Joe Rothwell finner veien til nettmaskene med et herlig langskudd fra 25 meter.

80. min: 3-2 – U18 med nok en redusering! Tom Lawrence limer dagens andre redusering oppe i vinkelen. Nå øyner juniorene poeng!

85. min: United presser på, men sliter med å komme til sjanser.

90. min: Kampen er slutt. Blackburn vinner 3-2.