Klarer ikke å slutte å score

Noterte seg for både scoring og assist i Champions League.

Før Nani forlot Manchester United i sommer, så det fullstendig håpløst ut for den portugisiske vingen.

Han driblet seg vekk, bommet på enkle pasninger og sendte skuddforsøkene opp på rad Z.

Tirsdag kveld scoret Nani igjen da Sporting Lisboa tok et steg mot avansement med 3-1 hjemme mot Maribor.

Carlos Mané sendte hjemmelaget i føringen etter bare 10 minutter, og 25 minutter senere var det Nanis tur til å komme på scoringslisten da han økte til 2-0.

Scoringen til Nani var attpåtil av det vakre slaget. Hans første forsøk ble blokkert, men returen banket han inn i nettet på fantastisk vis, etter å ha kommet seg unna to taklingsforsøk.

Sporting dominerte voldsomt i den første omgangen, men måtte likevel gå i garderoben med kun en ettmålsledelse, etter at hjemmelagets Jefferson satte ballen i eget nett like før hvilen.

Kampen ble preget av problemer med lyset, men etter en stund klarte de å fortsette kampen. Etter 65 minutter headet Nani ballen ned til Islam Slimani, som banket ballen i mål med en fin volley.

Like før slutt var Nani nære på å øke til 4-1. Han mottok ballen like utenfor sekstenmeteren til Maribor, og banket den like utenfor det nærmeste hjørnet.

Hjemmelaget var aldri i nærheten av å tape, og ligger to poeng foran Schalke før Chelsea venter i siste kamp. Chelsea er allerede videre, så gjenstår det å se om José Mourinho vil spare spillere og hjelpe sine tidligere rivaler videre til åttedelsfinalen.