Klare for finale

Mats Møller Dæhli scoret ett av målene da United tok seg til finale i Lancashire Senior Cup.

Manchester Uniteds reserver slo Oldham 3-1 og møter Manchester City i finalen.

United tok styringen fra start og tok en fortjent ledelse etter 25 minutter. Thomas Lawrence ble felt innenfor 16-meteren og scoret på straffen. Fem minutter før pause doblet Gyliano van Velzen ledelsen da han rundet keeper og satte ballen enkelt i det åpne målet.

Ledelsen til pause kunne vært mye større, men United slet med å ta vare på sjansene. Sløseriet fortsatte i andre omgang, men etter en drøy time punkterte Mats Møller Dæhli kampen med en fin avslutning som ga 3-0. Fire minutter før slutt fikk Oldham et trøstemål etter en tabbe av Sam Johnstone, uten at det gjorde det mer spennende.

United 3-1 Oldham

27. min.: 1-0 Lawrence (str.)
40. min.: 2-0 Van Velzen
63. min.: 3-0 Dæhli
86. min.: 3-1 McIntosh

United: Sam Johnstone, Luke Hendrie, Reece James (Donald Love 74), Liam Grimshaw, Luke McCullough, Tyler Blackett, James Weir (Andreas Pereira 68), Ben Pearson (Jack Wilson 68), Tom Lawrence, Mats Dæhli, Gyliano van Velzen

Ubenyttet reserve: Jonny Sutherland, Jack Rudge