United knuste County Armagh

United vant hele 3-0.

Manchester United fortsetter å leke med motstanderen i Milk cup, men må enda ha poeng i den siste kampen for å være helt sikret for å gå videre. I åpningskampen mot Gold Coast Academy vant United hele 11-0, og tirsdag kveld vant de 3-0 etter scoringer av Jordan Thompson, Demetri Mitchell og Marcus Rashford. Mitchell er dermed oppe i fem scoringer på to kamper i Milk cup!

Uniteds neste og siste motstander i Milk cup er CSKA Moskva, som også står med seks poeng etter to kamper. De vant tirsdag hele 4-0 mot Bohemian. Bohemian har selv tre poeng og kan få seks hvis de slår County Armagh i deres siste kamp, dermed må CSKA og United spille uavgjort for at begge skal gå videre til sluttspillet.

Takk til @jb8521 for hjelp med oppdateringer underveis!

2. omgang:

United fortsette å ha ballen i laget, men County Armagh lå bra bakover og United skapte ikke så mange sjanser. Det ble gjort et bytte i pausen da Obi, med sine to målgivende, ble byttet ut til fordel for Dearnley. United var de eneste som skapte noe denne omgangen og spesielt Marcus Rashford var nære flere ganger. Først da han ble flikket igjennom av Mitchell og deretter når Gribbin lobbet han igjennom, men det var først rett før slutt at Rashford skulle få målet sitt. Han ble spilt alene med keeper og satte den iskald i mål da han fastsatte sluttresultatet til 3-0.

Seieren betyr at United har seks poeng av seks mulige.

1. omgang:

United starter bra og var frempå allerede etter bare noen minutter da Mitchell kom seg ned til linjen og la inn til Rashford som sto helt fri, men forsøket ble reddet av keeper. Armagh hadde god kontroll på United de første minuttene, men Rashford var nære to ganger før det var spilt 20 minutter, men denne gangen skrudde han ballen utenfor mål. Så scoret United. Obi med innlegg og Thompson med en briljant volley som gikk i nettet.  United doblet så ledelsen rett før pause, nok et innlegg fra Obi og denne gangen scoret Mitchell og United kunne gå til pause med en komfortabel ledelse.

County Armagh 0-3 (0-2) United

0-1 Thompson
0-2 Mitchell
0-3 Rashford

Man. United: George Dorrington; Tyrell Warren, Ro-Shaun Williams, Borthwick-Jackson; Charlie Scott; Callum Gribben, Jordan Thompson, Oscar Borg; Marcus Rashford, Ogochukwu Obi (Zak Dearnley, 36.), Demetri Mitchell (Travis Johnson, 61.)

Uben.innb: Dean Henderson, Oliver Byrne, Tyler Reid, Axel Tuanzebe.

OBS:  Kampene i turneringen spilles over 2×35 minutter.

21.00: Kampen er i gang.

21.17: MÅL! United tar ledelsen ved Jordan Thompson, etter et innlegg som han smeller inn i nettet på volley.

21.30: United har doblet ledelsen, nok en gang ved et innlegg. Denne gangen var det Obi som la inn til Mitchell. 2-0!

21.37: PAUSE! United går i garderoben med en 2-0-ledelse.

21.49: United gjør et bytte i pausen. Dearnley kommer inn for Obi.

21.53: United får den første sjansen i 2.omgang, ved Rashford, som ble flikket igjennom av Mitchell. Dessverre går skuddet utenfor

22.00: Rashford er nok en gang nære ved å score. Denne gangen er det Gribbin som lobber han igjennom, Rashford løfter ballen over keeper, men dessverre også rett over mål.

22:17: United gjør nok et bytte – denne gangen kommer Johnson inn for Mitchell.

22.22: 3-0! Endelig scorer Rashford. Kommer alene med keeper og avslutter under han og United går mot nok en seier i Milk cup.

22.23: United er nære 4-0! Gribbin utnytter en feil i forsvaret, men forsøket blir reddet av keeper.

22.27: SLUTT! United vant komfortabelt 3-0 og cruiser videre i Milk cup.