MANCHESTER, ENGLAND - FEBRUARY 02: Jesse Lingard (L) of Manchester United celebrates scoring his team's first goal with his team mates during the Barclays Premier League match between Manchester United and Stoke City at Old Trafford on February 2, 2016 in Manchester, England. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

United leverte festfotball

LIVE: United var overlegne da Stoke kom på besøk og vartet opp med 3 mål.

Tirsdag kveld var Manchester United verter når Stoke City kommer på besøk til Old Trafford.

Stoke har spilt over forventningene denne sesongen, noe Stoke-fansen også er enig i. Vi snakket med de før møtet med United, og de var optimistiske før kampen på Old Trafford. Les mer om saken her.

Sist møte mellom klubbene var på Boxing Day denne sesongen da United gjestet Britannia Stadium. Det ble ingen god juleopplevelse for United da de gikk på et 2-0-tap. Denne gangen spilltes oppgjøret på Old Trafford, noe som er langt mer lovende for Uniteds del.

Etter Stokes opprykk i 2008 har lagene møttes syv ganger i ligasammenheng før dette oppgjøret. United stod med 21 poeng, 22 mål og syv av syv seire før oppgjøret. Sjekk de tidligere resultatene her.

Du kan se spillernes livestats her.

Lagoppstillinger

Manchester United: De Gea, Darmian, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson, Carrick, Fellaini Lingard, Mata, Martial Rooney

Benken: Romero, McNair, Varela, Schneiderlin, Herrera, Pereira, Memphis

Stoke City: Butland, Johnson, Wollscheid, Muniesa, Pieters, Affelay, Whelan, Walters, Bojan, Arnautovic, Crouch
Benken: Haugaard, Bardsley, Ireland, Odemwingie, Joselu, Diouf, Shaqiri

LIVE

OPPSUMMERING 2.OMGANG: Steg i riktig retning, ingen tvil. Fortsetter godt spill fra 1.omgang og skaper en vidunderlig 3-0-scoring. Sier seg mette nokså tidlig og ror seieren inn. Lar Stoke stresse og har full kontroll på hele omgangen, så aldri ut til å true ledelsen. God kamp, godt resultat, Chelsea here we come!

SLUTT

90+3: Roger East sier at dett var dett. United leverte festfotball og vant 3-0!

90+2: Stoke er totalt resignerte og United angriper på lavt gir.

90: Tre minutter legges til.

86: UNITED-BYTTE: Andreas Pereira får de siste minuttene i denne kampen. Ut går Juan Mata.

83: Så er Memphis nær scoring! Får ballen på venstresiden, tar et skritt utover før han sender den mot motsatt kryss. Like utenfor!

82: Våken Lingard truer Butland! Et vanskelig tilbakespill fra Stoke-forsvaret setter Butland i en skummel situasjon når Lingard jager ballen, men sisteskansen får måket ballen bort.

79: UNITED-BYTTE: Fellaini har gjort lite og går ut, inn kommer Herrera.

78: UNITED-BYTTE: Stående applaus til Martial som gir seg for dagen. Inn kommer Memphis.

76: Fellaini har ikke gjort stort i dag, men å heade unna defensive cornere gjør han godt.

75: Godt skudd fra Rooney. Får ball på 25-meters hold, kaster et blikk mot målet og fyrer av, men skuddet går like over.

75: United er på et lavere gir nå. Ikke veldig aggressive, og er veldig rolige med ballen.

72: Glenn Johnson drar seg innover og skyter, men bursdagsbarnet Borthwick-Jackson stopper skuddet.

70: Første gode sjanse for Crouch og bortelaget, men den høyreiste engelskmannen avblåses for offside.

68: Stoke er litt for sene hver gang fremover, men vinner her et hjørnespark. David De Gea er luftens baron og bokser fint ut.

64: Stoke sliter virkelig med å skape noe som helst. Slår langt mot Crouch som vinner hodeduellen mot Smalling, men ingen er der ballen lander.

61: Så er Bardsley hard i behandlingen av Martial. Lager frispark, men East holder kortene i lomma.

60: Martial stopper Bardsley på vei fremover og får et gult kort.

56: Rooney setter igang Martial på venstresiden. Franskmannen bruker sin eksplosive fart, men når han nærmer seg mål blir det en mellomting av skudd og innlegg som fører til utspark til Stoke.

53: DET ER SÅ LEKKERT! 3-0, ROONEY!! Han får målet sitt likevel, og igjen er det strøken fotball fra United. Mata strør en nydelig pasning til Martial, som på første-touchet slår til Rooney som enkelt triller ballen i målet bak en utspilt Stoke-keeper.

50: Ai, ai, ai. Dagens dommer Roger East kommer i fokus. Rooney skuffer bort Johnson som sist forsvarer og banker ballen inn i mål. Det blir stor jubel, men den blir kortvarig når dommer East blåser av for frispark til Stoke. Veldig, veldig rart frispark å gi.

47: Arnautovic fyrer av omgangens første skudd, men den går både høyt over og langt til side for mål.

46: Martial drar av en mann før han prøver å finne Rooney sentralt i banen, men Stoke stopper angrepet.

45: Stoke sparker igang de siste 45 minuttene i kveld.

OPPSUMMERING 1.OMGANG: Først og fremst, MÅL I FØRSTE OMGANG! Ikke siden i slutten september har United gått til garderobene i pause med en scoring på Old Trafford. Det ser friskt ut og kontringen(!) som førte til 2-0 var like nydelig som avslutningen til Martial. Gjerne mer av dette fremover, United! Stenger godt igjen bakover og Stoke var aldri skumle. Mata ihvertfall hatt ett mål, kanskje to.

PAUSE

45+1: Verken United eller Stoke får gjort noe det siste minuttet og lagene går til garderoben med en 2-0-ledelse til hjemmelaget!

45: Ett minutt tillegg i denne omgangen.

44: Darmian har hatt en god omgang! Vinner høyt i banen og slår fint til Mata som dessverre ikke får skuddet sitt forbi Stoke-forsvaret.

42: Martial prøver å slå igjennom Mata, men spanjolen starter løpet sitt litt for tidlig.

41: En våken Lingard tvinger frem et balltap hos Stoke og slår til Martial, men innlegget til franskmannen blir klarert.

40: Stoke er høyt frem i banen, men United får avverget forsøkene til bortelaget.

38: Nesten for Mata! Får to sjanser, først blir et skudd blokkert av forsvaret til Stoke før Darmian slår inn fra høyresiden og spanjolen står alene og header. Utrolig nok får han ikke headingen på mål og setter Uniteds tredje for dagen.

35: Stoke sliter med Martial. Er frisk på venstresiden og skjærer inn i feltet, men franskmannen lager et frispark.

33: Litt farligere retning denne gangen fra Affelay som prøver igjen, men får bare corner som til slutt ender med utspark.

32: Stoke kommer til skudd, men Affelay blåser ballen langt over mål.

29: STOKE-BYTTE: Tidlig endring for bortelaget. Wollscheid går ut, inn kommer tidligere United-spiller Phil Bardsley. Ser ut til å være en skade.

26: Crouch med en stygg albue i ansiktet til Fellaini i en duell. Dommeren sier ingenting og spillet går videre.

23: HVILKET UNITED-ANGREP! 2-0! Med fantastisk overblikk spilles Martial fri på venstresiden av Rooney. Franskmannen kaster blikket opp mot motsatt kryss for han sender ballen dit. Nydelig scoring av United!

20: Roer seg litt ned nå og Stoke trykker fremover uten å skape noen farligheter så langt.

17: Marital fyrer av fra 20-meters hold, men Butland er tidlig nede og har full kontroll.

16: Fellaini ikler seg rollen som mur. Glenn Johnson fyrer av etter klabb og babb i feltet, men belgieren står i veien for skuddet og klarerer.

15: Martial dobler nesten!! Kjempe mulighet for franskmannen. Dribler seg forbi Johnson før han fyrer av fra skrått hold, like utenfor!

13: SÅ ER DET MÅL I 1.OMGANG! Borthwick-Jackson slår et godt innlegg fra venstresiden, det spretter og havner helt på bakre stolpe hvor Jesse Lingard venter og stuper den inn. For første gang siden september har United scoret i 1.omgang på Old Trafford.

12: Ikke langt unna for Mata! Martial med en nydelig stikker til spanjolen, men avslutningen blir ikke rettet på mål.

10: Stoke kombinerer på venstre og vinner et hjørnespark. Crouch river ned Smalling og lager frispark.

9: Johnson roter bort ballen til Martial og United er på vei i en kontring, men det blåses for frispark til Stoke. Heldige der, Stoke.

8: Martial setter fart fremover, men Wollscheid får stokket beina og stopper muligheten.

7: Stoke frempå og Affelay skyter. Går via et United-ben og ser ut til å være på vei til corner, men De Gea er våken og hindrer hjørnesparket.

6: Skudd fra Rooney. Tripper litt frem og tilbake utenfor 16-meteren før han sender av et skudd, men Butland har god kontroll.

5: Farlig ball fra Carrick mot Lingard, men Stoke-forsvaret kommer seg akkurat foran den engelske vingen.

3: Kampens første mulighet! Martial legger til Mata som fyrer av like utenfor 16-meteren. Skuddet går i en Stoke-spiller og ut til corner. Hjørnesparket blir klarert.

2: Mata kommer til innlegg på venstresiden og sikter på Rooney, men Stoke får klarert.

2: Fine kombinasjoner hos United før Mata prøver å slå en stikker til Fellaini. Stoke-forsvaret header unna.