Joshua King scoret for reservene

Men seieren røk på overtid.

Samtidig med A-lagets kamp mot Vålerenga, spilte Uniteds nest beste borte mot Forest Green.

Det endte uavgjort.

Mats Møller Dæhli og Joshua King spilte fra start for United-reservene, og sistnevnte benyttet sjansen til å gi United-gutta ledelsen etter en halvtime. King steg til værs og headet inn et Larnell Cole-innlegg. Forest Green utliknet, men innbytter Agnaldo ga United en ny ledelse før Forest Green reddet uavgjort i kampens siste sekund.

Ifølge rapporter på twitter var de fremmøtte United-supporterne imponert over Luke Giverin, som var Uniteds beste, mens Michele Fornasier og Tyler Blackett også kom bra fra det.United møtte et fysisk sterkt lag, og det har ikke kommet andre rapporter på hvordan nordmennene gjorde det. Dæhli ble imidlertid byttet ut etter drøyt 50 minutter, og det er også kjent at King i alle fall hadde en stor sjanse til, bare for at keeper stoppet ham i 2. omgang.

Forest Green 2-2 United XI

32. min.: 0-1 King47. min.: 1-1 Klukowski73. min.: 1-2 Agnaldo90+2 min.: 2-2 Klukowski

United XI: Sam Johnstone; Frederic Veseli, Michele Fornasier, Tyler Blackett, Reece James; Larnell Cole, Luke Giverin, Adnan Januzaj (Agnaldo, 51.), Mats M. Dæhli (Gladstony, 51.); Tom Lawrence (Jack Barmby, 59.), King.

Uben.innb.: Pierluigi Gollini, Gyliano van Velzen